MaGGeR 0 Napisano 26 Luty 2014 Cześć, jestem Michał, mieszkam na Mazowszu, lubię pogrywać w CS 1.6, World of Tanks i Minecraft. Na forum.minecraft.pl trafiłem, ponieważ szukałem odpowiedzi na pytanie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 26 Luty 2014 Witaj i zostan na dluzej, zanjdziesz tutaj wiele super serwerow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejss 0 Napisano 26 Luty 2014 Siem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SantoSubitoViaUSB 45 Napisano 26 Luty 2014 Czołem. Witaj na forum i dołączaj do dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzywyPL 6 Napisano 2 Marzec 2014 Siemanko! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DragonCraft 0 Napisano 2 Marzec 2014 Witam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 1 Napisano 1 Kwiecień 2014 Cześć, jestem Michał, mieszkam na Mazowszu, lubię pogrywać w CS 1.6, World of Tanks i Minecraft. Na forum.minecraft.pl trafiłem, ponieważ szukałem odpowiedzi na pytanie ;) CS jest spoko minecraft też ale lubię pograć w World of Tank ja mam 8 lvl artleria i tiger2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewek 26 Napisano 1 Kwiecień 2014 Witaj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adidas1524 0 Napisano 3 Kwiecień 2014 Siema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach