KrzywyPL 6 Napisano 24 Luty 2014 Yo! Jestem Krzywy i lubię sobie pograć, obejrzeć dobry film i posłuchać rapsów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 24 Luty 2014 Siema, jakie rapsy lubisz? Polskie, zagraniczne? Ulubiony raper? W jakie gry grywasz? Humanista, ścisłowiec, książki? Religia? Imię? Jak poznałeś MC :)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzywyPL 6 Napisano 24 Luty 2014 (edytowane) Siema, jakie rapsy lubisz? Polskie, zagraniczne? Ulubiony wykonawca? W jakie gry grywasz? Rap to lubie i zagraniczny i Polski.Ulubiony raper to EMINƎM Najczęściej gram w FPS'y,akcje i RPG Humanista. Książki czytam. Religia Katolicka. Się Kuba Nazywam :D MC pokazał mi kolega. Edytowane 24 Luty 2014 przez KrzywyPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 24 Luty 2014 Książki - fantastyka? Sapkowski? Tolkien? Gry RPG - Gothic, Risen, Diablo, Baldurs Gate, seria TES? Gry akcji - Assasin's Creed? GTA? Gry FPS - COD? CS? BF? Rap polski - Eldo, Pezet, Fenomen, Małpa, Vixen? + za Eminema. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzywyPL 6 Napisano 24 Luty 2014 (edytowane) Książki - fantastyka? Sapkowski? Tolkien? Gry RPG - Gothic, Risen, Diablo, Baldurs Gate, seria TES? Gry akcji - Assasin's Creed? GTA? Gry FPS - COD? CS? BF? Rap polski - Eldo, Pezet, Fenomen, Małpa, Vixen? + za Eminema. Książki - Fantastyka jak Harry Potter czy LOTR RPG - Skyrim,gothic Akcja - GTA Assassin's Creed FPS - BF3 , Far Cry 3 Rap Polski - Bisz, Rasmentalism,Miuosh,JWP,VNM,HiFi Banda,Pezet itp. Edytowane 24 Luty 2014 przez KrzywyPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 26 Luty 2014 Przesłuchanie ._. Świadek jest wolny, chyba że ma coś więcej do powiedzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejss 0 Napisano 26 Luty 2014 Co robiłeś 12 lutego 2014 roku o godzinie 14:52? Znałeś ofiarę? Co robił nóż kuchenny W KECZUPIE w twojej kuchni? Jeżeli miałbyś wybierać między złem a złem co byś wybrał? I Witam cię w tym domu wariatów buha-ha-ha-ha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qasamin 0 Napisano 28 Luty 2014 Siemanko! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach