Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
osa999

Osa999, xenomi123 [Przyjęci]

Rekomendowane odpowiedzi

osa999    2

Nick : Osa999, wiek: 28 lat, profesja: farmer

Nick: xenomi123, wiek: 17 lat, profesja: drwal

To historia dwóch braci, urodzonych w Venderinie w małej wiosce na wschodnich krańcach królestwa. Ich ojciec, górnik, ciężko pracował całymi dniami w kopalni żelaza na pustyni. Matka gdy chłopcy byli jeszcze mali zginęła z rąk barbarzyńców. Tak mijały lata... Ojciec pracował całymi dniami, a Osa999 i xenomi123 wychowywali się sami. Biedne, aczkolwiek w miarę spokojne życie zmąciły wydarzenia jednej tragicznej nocy. Najstarszy syn Cesarza, chcąc zawładnąć całą podzieloną wojnami kraina, zaatakował także i wschodnią część Venderinu. Cała wioska spłonęła, a mieszkańców pojmano w niewolę. Część górników wymknęła się do kopalni i zalali ją aby cenne złoża nie posłużyły do produkcji broni. Pojmano także i ich. Był wśród nich ojciec braci. Za karę zamknięto ich w zalanej kopalni na pewną śmierć. Transport niewolników z wioski do stolicy Venderin ( gdzie znajdowali się Osa999 oraz xenomi123 ) został zaatakowany przez rabusiów. Korzystając z zamieszania bracia wymknęli się z pola walki i pobiegli do lasu ile sił w nogach. Po trzech dniach wędrówki dotarli do małej rybackiej wioski na wybrzeżu. Tam usłyszeli o mieście Actus gdzie żyje się lepiej. Za ostatnie pieniądze dostali się na statek płynący do Regnum. Bez grosza przy duszy ale pełni nadziei wyszli na ląd i postanowili ciężką pracą zarobić na lepsze życie. Życie nauczyło ich aby bez względu na okolicznosci pomagać sobie nawzajem. Co będzie dalej okaże się w przyszłości...

Skin Osa999:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

jako farmer

Skin Osa999

jako wasal

Skin xenomi123

jako drwal

Skin xenomi123

jako lesniczy

Na marginesie jesteśmy prawdziwymi braćmi i chcemy na RP grać także braci. Podania są w jednym poście, ponieważ nie chciałem pisać dwóch podobnych ( prawie takich samych) historii.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
osa999    2

Ja to Osa999. a xenomi123 na forum jest jako on sam. Polskie znaki poprawione. Mam nadzieję, że nic nie przeoczyłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...