Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
anewil

[Skarga] MaciusSliczny

Rekomendowane odpowiedzi

anewil    30

Witam, po ostatniej skardze na MaciusaSlicznego jego zachowanie się nie zmieniło nadal uważa, że trolling to nic złego... pokazując tym że nie zna regulaminu żadnego z serwerów oraz forum. Myślę że moderator powinien znać regulamin, a jeśli nawet go nie zna to stosować się do niego...

Po dzisiejszej wizycie na serwerze otrzymałem od niego taką wiadomość: Dowód nr 1.:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Świadczy ona o braku skruchy i sam nie wie za co został ukarany i że trolling jest nie dozwolony....

Dowód nr 2.:

Proszę o odebranie mu rangi moderatora forum ponieważ jego postawa świadczy o tym, że nie powinien NIGDY być moderatorem

Pozdrawiam Anewil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

Nic złego nie zrobiłem. :D Nie trollowałem, poprostu sądzę, iż trolling może być, ale nie przesadzajmy. :P Trzeba wiedzieć kiedy można trollować, a kiedy nie. Jest czas na żarty i czas powagę. ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
anewil    30
Napisano (edytowane)

Szczególnie po twoim bardzo dojrzałym tekście "nie popłacz się".

Nic złego nie zrobiłem. :D Nie trollowałem, poprostu sądzę, iż trolling może być, ale nie przesadzajmy. :P Trzeba wiedzieć kiedy można trollować, a kiedy nie. Jest czas na żarty i czas powagę. ;)

Twoje słowa "Nie trollowałem" w porównaniu do ss którego robiłem 5 min temu

wyglądają trochę dziwnie...

Więc jesteś dumny z tego że mnie trollowałeś ? Skoro jest to zabronione to nie może wystąpić taka sytuacja, jeśli nie przestrzegasz regulaminu to musisz zostać ukarany.

A skoro nic złego nie zrobiłeś to za co zostałeś ukarany ? Nawet swojej winy i skruchy nie potrafisz okazać.

Edit: I tam razem nie zamykaj tematu bez mojej zgody bo w poprzednim chciałem dodać kilka słów ale oczywiście musiałeś zamknąć

Edytowane przez anewil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VentacPL    30

Nie będę się dogłębnie wtrącał, ale tylko dodam swoje skromne słowa.

Anewil, powiedz mi, nie sądzisz, że zakładając skargę na Maciusia za (nie okłamujmy się) byle co, nie spamujesz tym ?

Nie lepiej  iść do administracji serwera, która by upomniała Maćka?

Proszę o odebranie mu rangi moderatora forum ponieważ jego postawa świadczy o tym, że nie powinien NIGDY być moderatorem

Serio? za byle słówka od razu zabrać moda ?

Wedle mnie, Twoja skarga jest nie na miejscu, sprawa powinna być załatwiona prywatnie, co by na pewno załagodziło sytuację między Tobą a Maćkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
anewil    30

Nie będę się dogłębnie wtrącał, ale tylko dodam swoje skromne słowa.

Anewil, powiedz mi, nie sądzisz, że zakładając skargę na Maciusia za (nie okłamujmy się) byle co, nie spamujesz tym ?

Nie lepiej  iść do administracji serwera, która by upomniała Maćka?

Serio? za byle słówka od razu zabrać moda ?

Wedle mnie, Twoja skarga jest nie na miejscu, sprawa powinna być załatwiona prywatnie, co by na pewno załagodziło sytuację między Tobą a Maćkiem.

Nie chodzi mi o jakieś byle słówka tylko o jego postawę... on traktuje trolling jako coś nieszkodliwego.

Sprawa powinna być prywatnie załatwiona... hmm myślisz że ja się z nim dogadam jak on do mnie "nie popłacz się" zresztą on się uważa za lepszego bo "ma range na forum" zresztą znam nie jedną osobę z tej sieci która też podziela moje zdanie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lean    0
Napisano (edytowane)

Jeśli mogę coś dodać... Może u was nie gram, ale znam Maćka od dłuższego czasu (Phi... Dłuższego). Z rok lub dwa to już będzie :D Wiem, że Maciek mnie denerwuje i czasem dostaje uwagi (na aliquam) za to, że go po prostu wyganiam (Nie lubimy się za bardzo), ale wiem, że to jest zdolny chłopak i on czasami może być naprawdę fajnym chłopakiem, w końcu kiedyś załatwił mi moją wymarzoną rangę na serwerze. Za to mu do dzisiaj dziękuję (W głowie sobie to mówię). Kiedyś tam może dojść u nas do dłuższych rozmów (bądź kłótni), ale ja w głębi siebie (Czy jak to tam mówicie) go lubię :) I zgodzę się z jego (Maciusia) słowami dot. "Jest czas na żarty i czas powagę. ;)". Sam tak robię, ale niektórzy odbierają to za bardzo przesadnie :/

Pozdrawiam

~ Leancer

EDIT: A poza tym jeśli można wiedzieć to jak cię trollował ? Bo masz dowody na to jak to potwierdził, ale w żadnym zdaniu nie widzę jak... Wiem, że już trochę robię się ślepy, ale nie tak xd

Edytowane przez Lean

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
anewil    30
Napisano (edytowane)

zgadzam się z VentacPL. gdyby zwykły, szary gracz tak by do ciebie mówił, też byś złożył skargę? 

Ale czy moderator nie powinien dawać innym graczom przykładu?

A nie demoralizować ich... jeśli moderatorowi ujdzie to na sucho to oni też będą tak robić....

@Edit do Leana: poprzedni temat

Edytowane przez anewil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chormon    136

Nie zapominajmy, że forum != serwer MC, a według mnie Macius nie zrobił nic, czym by zasłużył na utratę rangi na forum.

Temat zamykam, a sprawy tego typu proszę załatwiać na podforach odpowiednich serwerów, bo moim zdaniem, powinny one być załatwiane właśnie tam.

@Edit Dodam też, że z powodu tych kilku skarg, jego praca na forum zostanie skrupulatnie sprawdzona i adekwatnie oceniona, a wszelkie uchybienia należycie ocenione i wyegzekwowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...