Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość krzycho001

Przebudowa serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krzycho001   
Gość krzycho001

Z racji klapy systemu informuje iż serwer pozostanie zamknięty pod przebudowę.

Powstaną nowe elementy i ulepszona zostanie rozgrywka

Wszystkie informacje dot. rozgrywki zostają unieważnione, pozostaną zmienione lub napisane na nowo.

Postacie zostaną zresetowane, za utrudnienia przepraszamy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ShamLemo    0

tzn ze bedzie czyszczenie eq i profesje tez i mapa tez?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu niewypał? Ile można...

Wieczna krytyka? Ile można. Serwer miał oferować unikalne karty postaci i coś zupełnie nowego. Osobiście nie gram na żadnym z serwerów ale wiem ile trzeba w to włożyć pracy i chęci, aby coś takiego sprawnie i dobrze działającego powstało. Wierzę, że administracji uda się to przebudować, a wy - gracze, będziecie cieszyć się niesamowitą rozgrywką na nowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Django    1

Wieczna krytyka? Chyba żartujesz. To już kolejny raz, kiedy wszystko pada i jest resetowane. Jeżeli nie umie się zrobić serwera, to się go nie robi. Nie dziwię się graczom, że mają dość. Ja też nie mam ochoty zdobywać wszystkiego od nowa.  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tower_Hunter    14
Będzie można wam jakoś pomoc? W sensie, gralem codziennie na taj jak i na poprzedniej edycji i wiem w miarę co jest do poprawy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wieczna krytyka? Chyba żartujesz. To już kolejny raz, kiedy wszystko pada i jest resetowane. Jeżeli nie umie się zrobić serwera, to się go nie robi. Nie dziwię się graczom, że mają dość. Ja też nie mam ochoty zdobywać wszystkiego od nowa.  

W mojej wypowiedzi nie było ironii. Tutaj nie wszystko pada, a jest tylko do poprawy. To znaczna różnica. Nie dramatyzuj. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424
A miałem zamiar zrobić kartę postaci ale w innej postaci niż inni aby zaskoczyć... Szkoda serwera bo nawet nie zdążyłem pograć :/.
Nie czepiajcie się tak Django. Na rację. Też bym się wkurzył jakby mi ktoś "save" usunął. Backupów nie robiliście, boot się wysypał albo co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
"jak się nie umie zrobić serwera to się go nie robi" Szkoda tylko że jesteśmy już którąś z rzędu ekipą więc nie wiń nas za klapy poprzednich serwerów. Gracze stracili na inteligencji i trzeba wszystko uprościć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wojtekspid    19

Serwer był bardzo dobry tylko był na zawyżony poziomie trudności przez co niektórzy nie mogli sobie poradzić.

PS. Camil proszę nie róbcie teraz znowu rpg bez lvl'i tzn. nie cubiodujcie całej mapy tylko ją udostępnijcie (jak było na poprzedniej edycji) ani freebuilda z działkami mam nadzieję że wiesz co mam na myśli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RaciJr    0

Czy będę miał dalej szlaban od Luq'a czy nie? Bo nie wiem grr.

Ps: Nie zaniżajcie poziomu trudności bo to nie jest serwer dla dzieci-.- .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001

Nagrody zostaną wypłacone ponownie, to wasza praca i wam się to należy.

Co do eq, prowadzimy dyskusje czy będzie ono kasowane czy nie jednak skrzynki są już zniszczone. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Martin123    0
Chcialem uscislic fakt dla osob hejtujacych administracje za reset ze ten "start" byl beta testem po czym mozna bylo sie domyslic ze bedzie reset :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tower_Hunter    14

Wątpie xd
Po prostu mózgi niektórych osób były nie przygotowane do tak trudnych zasad jak:
Założenie karty postaci,
Współpraca z innymi graczami.
Oni myśleli że będzie tak jak na singlu.. jak ustawisz peacefull to cię nic nie zabije, a tu jednak trzeba grać i przestrzegać reguł! 
Wszystko było świetnie zrobione jak dla mnie, ale niestety nie potrafili się gracze dostosować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RaciJr    0

Sądzę że 3/4 graczy nie było przygotowanych na Morderców  :P  . A i niektórzy nie umieli zrobić questów u supporta (czyt. TowerHunter)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Cookie M.    11

Zostawienie ekwipunków nie ma najmniejszego sensu. Jak reset to reset. Wszystkiego. Bo jaka jest różnica między graczem, który w chwili wyłączenia serwera miał wszystkie pieniądze w ekwipunku od tego, który chował szylingi w skrzyni? Tylko taka, że temu pierwszemu się poszczęściło. Jestem za całkowitym restartem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RaciJr    0

psst: dzemor ale wiesz że stracicie też pałkę i rangę? Co czyni was Bezbronnymi chociaż w sumie z nią też byliście bezbronni:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...