Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość krzycho001

Przebudowa serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krzycho001   
Gość krzycho001

Strefa wojny, nie widać całej. Skończona. Tutaj będzie strefa pvp, trzeba przez to przejść aby dojść do działek cechowych.i publicznych 

wbmr.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001

Znaleźliśmy twoje skrzynie pełne itemów. Straszne co tam tego było i czego. 

Podoba się strefa pvp? 

update FAQ-u (nowe) oraz składu ekipy serwerowej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wojtekspid    19
Było tam wiele cobbla, jeden prawie nowy chainiowy set, miecze, łuki, kilofy, więcej cobbla, 3 poty heala, szylingi, kowadło, książki i kilka mniej cennych itemów :D

Strefa wojny całkiem fajna.

Gratuluję nowym członkom ekipy serwera!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AdamGrzegorz    77

Gracze stracili na inteligencji i trzeba wszystko uprościć. 

Taak, ja wbiłem, patrzę, dobry serwer, ale ogarnąć praktycznie nic nie ogarnąłem. Tu akty własności, tu profesje, tu grupy, tu chaty, tu ziemie pod wyrąb + brak tabliczek "poradnika". Czyli jak zacząć, a na forum mamy np. "Jak zarobić". A ja nawet nie wiem na co ta kasa, no na Handel z ludźmi i na działkę bo też na forum opisali.

Tak wiem, mój post będzie hejtowany przez wszystkich mądrych i mających głowę do takich serwerów. A takowe serwery lubię i chciałbym się nauczyć na nich grać! Proste!

Jeżeli napiszecie poradnik do ShadowVille to szacun i graty ode mnie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Martin123    0
Po prostu trzeba bylo spytac sie supportow, a jak jest aktualnie zamkniety serv to np. Stworz nowy temat albo napisz do kogos z moderatorow serva np krzycha <srry za pisownie ale na telefonie jestem>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AdamGrzegorz    77

Martinie, żaden support nie przedstawił mi poradnika tylko takie rzeczy, które dowiedziałem się z forum więc whatever...

//Edit

A pisałem jak zacząć rozgrywkę, a nie jak zarobić czy zdobyć profesje.

//Edit2

Większość Supportu w ogóle nie odpisywała więc drugi whatever...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wojtekspid    19

Uwaga! Jeśli postąpisz zgodnie z niżej przedstawioną instrukcją oznacza że twój osobisty słownik jest skąpy w wyrazy i brakuje w nim mni. co to samodzielne myślenie i sarkazm. Zapoznaj się z treścią ulotki bądź zapytaj swojego kota jaki jest sens życia i czekaj do momentu otrzymania odpowiedzi. 

1.Zaloguj się 2.Rozejrzyj się 3.Spróbuj zrobić coś sam 4.Nie udało się więc zrób spam na /modereq i chacie OOC o treści "ADMIN DAI OPA!" 5. Naciśnij "Menu" w oknie dialogowym gdzie jest napisane że masz bana 6. Zacznij spamić na forum 7. Zapoznaj się z definicją sarkazmu bądź skonsultuj się z psychiatrą. 

Teraz na poważnie: Kiedy można spodziewać się otwarcia (niekoniecznie dokładna data)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość LuQ3   
Gość LuQ3

Większość budowli na serwerze jest już wybudowana, zostało dopieścić szczegóły architektoniczne. Drobnym problemem są questy gdyż robił je Camil więc najlepiej się na nich zna i orientuje a aktualnie ma problemy z internetem. Co do poradnika to robimy go, część już mamy ale jeszcze trochę zostało do napisania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001

hmm można by zacząć ale gracze nie mogli by sie rozwijać ponad 1 poziom. Tyle że.... nie wiem czy jak zaczniemy grzebać w pluginie to nie będzie podobnej sytuacji jak wcześniej, że gracze pozacinają się w poszczególnych momentach. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001

nie. Nawet one już nie. W tym tygodniu przeszkolimy mistrzów. I chyba w weekend można zaczynać. Tylko żeby się wyrobić z poradnikami. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001

Chciałbym aby Cookie oraz Ranger zgłosili się na ts do mnie lub do luqa, jest projekt do zrobienia. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tower_Hunter    14
Ja mu pomoge go zrobić :D W sumie.. to od tego jest forum, nikt z was nie zapytal o nic konkretnego, a możecie walić smialo :) choćby do mnie, do Wojtka, do kogokolwiek :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wojtekspid    19

Jak Tołer powiedział: Można do mnie walić. Byle nie rakietami albo amunicją z aka D:

EDIT: Jak będzie rozkręcana gospodarka? Czy Luq będzie miał od początku sklep czy inaczej?

Edytowane przez Wojtekspid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...