Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość krzycho001

Przebudowa serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krzycho001   
Gość krzycho001
nie pamiętasz Wojtek? Plugin jest zbugowany i nie działa. Zresztą co to wgl. ma być?
1. To od nas zależy jakie pluginy są na serwerze.
2. I potem by płakał że siedzi w więzieniu za okradanie graczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Poza tym nie ciebie a raciego się pytałem co takiego by chciał zrobić na serwerze czego mu zabronilem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Agresja na serwerze nie jest zabroniona jednak trzeba się liczyć z ewentualną kara w systemie ic czyli trafienie do więzienia.

A jak ty odczuwasz agresje to wyjdź na dwór i pobiegaj ._.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RaciJr    0

ja chciałem zrobić karawany z koniami między miastowe.Chciałem utworzyć obóz dla uchodźców z Shadoville. chciałem  stworzyć Wolne Państwo. Chciałem Rozdać majątek bogatych i zabrać do siebie. Chciałem stworzyć miasto które konkurowało by z Shadoville! Chciałem założyć komitety wsparcia dla ludu z najniższych kast. Chciałem Wspierać Łowców Głów (lecz plugin nie wprowadzony został chlip chlip) . Chciałem zostać wybawcą A zostałem Zgładzicielem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Z tego co powiedziałeś albo pomyliłeś serwery albo mogłeś bez przeszkód zaczynać.
Nie, ty tylko biegales i zabijales nowych graczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RaciJr    0

1.Jak mogłem zrobić między miastami jak było jedno miasto.

2. Nie zabijałem nowych graczy od razu! Mylicie mnie z Armadolonem! dopiero później zacząłem ale nie nowych tylko tych co mnie denerwowali i sami chcieli mnie zabić! A później było za późno żeby się wycofać. Więc czekałem na dogodny moment żeby zniszczyć wszystkich wrogów i zacząć budować moje imperium ale już wtedy graczy było 5 albo i nawet mniej! I to nie z mej winy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Miasta nie założy i tak ale reszty mu nikt nie zabroni.

Poza tym nie oszukujmy się, nie byłem wtedy na ts-ie afk. Wiem ze ty chcesz tylko zabijać. Chyba pomyliłeś serwery, to rp a nie arena pvp

Pozatym dowiodłeś ze nie czytasz forum i oczekujesz czegoś czego nie ma i nie będzie na serwerze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RaciJr    0

Ja nie chcę tylko zabijać! Po prostu jak ktoś uderzy w domino to ono spada i tak było w tym przypadku ktoś zabił mnie lub jednego z moich ziomków i koło zemsty się rozrastało aż nie mogło się zatrzymać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Weź lekarza odwiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RaciJr    0

Szkoda chłopa. Ale ja mam Rację nie ja zacząłem zabijanie można to sprawdzić a jak zacząłem uwierzcie mi na słowo że postaram się pochamować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wojtekspid    19
Napisano (edytowane)

"A jak ty odczuwasz agresje to wyjdź na dwór i pobiegaj"

- Ta agresja była napisana do Ciebie O.o

Z jednym pkt. Raciego się zgodzę. Niektórzy nowi gracze po dowiedzeniu się że pvp jest włączone dostają małpiego rozumu i biją kogo popadnie.

Edytowane przez Wojtekspid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ShamLemo    0

Skoro prace ida tak szybko to kiedy mozna sie spodziewac otwarcia?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tower_Hunter    14

Krzychoo zawsze można powołać straż do ochrony ludności, będą robić za np. eskortę przed graczami-mordercami, czy np. chronić przed mobkami, i jeeśli... jeśli by można, to niech strażnicy nie mają dodatkowych profesji, bo to ich zbytnio odciąga od roboty.. i pomyślcie, zarabia się dużo na questach.. są łatwe i jeszcze masz zapewnione eq i 100 szylingów na tydzień za 5 min roboty xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001

Nie. Niech gracze uzbroją się na własną rękę i sami, z własnej inicjatywy świadczą takie usługi. 

I mam rozwiązanie co do tego aby do serwera był ogólny dostęp. 

Do miasta przykleję slumsy, każdy gracz będzie mógł w nich mieszkać i żyć, jednak tylko ludzie z akceptowaną kartą postaci otrzymają status obywatela i będą mieli wstęp do miasta głównego. W slumsach będzie pvp i domki będą śmiesznie tanie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Camil    42
Dobry pomysl proponuje tez aby gracze bez podania mogli posiadac max najnizszy poziom profesji. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tower_Hunter    14

Wcześniej też tak było.. a i ps. zróbcie jakieś automatyczne wiadomości z linkiem do forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001

No tak Kamil. I nie będą mogli zapisać się do Cechu. Ale gracze normalni też będą mogli mieszkać w plebsowni jednak tam jest pvp i ogólnie syf więc nie będą chcieli. Ogólnie podatki będą tam minimalne ale każdego z podaniem na start będzie stać kupić normalną działkę, żeby nie zajmowali w plebsowni miejsca. POdatki się dopiero później ustali, będą mieli czas na rozbudzenie gospodarki i wydawanie kasy bez zmartwienia że im nei starczy na dom. 

jak te ludzie i tak ni ewchodzą na forum ._. Na książkach trzeba będzie pisać wszystko. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Tower_Hunter    14

;) Pewnie ja i Wojtek się będziemy musieli tym zająć... chyba że..
A Radni zostają? Czy nowi będą wybrani?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001

Nowi i na pewno wy nie będziecie. znowu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...