Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość krzycho001

Przebudowa serwera

Rekomendowane odpowiedzi

ShamLemo    0
Napisano (edytowane)

Ja nie odebralem nagrody nawet jeszcze przed restartem dobrze ze bedzie mozna wziasc jeszcze ja

Edytowane przez ShamLemo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RaciJr    0

taa każdy tak mówi:) ps: jak chcesz:) ja zabijam wtedy i tylko wtedy kiedy nie mam już co robić lub nie posiadam hajsu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001

Po 10 godzinach nieprzerwanej pracy ukończono połowę miasta, w tym na gotowe dzielnice drwali oraz górników ._. 

Trudno oszacować rozmiary miasta, dojście z jednego końca na drugi będzie trochę trwało. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RaciJr    0

pytanko propozycjo pomysł czy da radę ustawić pvp tak by było tylko nocą minecraftową? w końcu noc to miejsce dla zła i występku a dobrzy i grzeczni ludzie chowają się w barach lub domach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Raczej nie da się zwyczajnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Fajny pluton tylko dość stary, zobaczę co da się zrobić

A straży nie będzie juz, za to sądy i dowody z ss

Plugin * ._. Z telefonu piszę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RaciJr    0

tak ja patrzyłem twórcy odpisywali ostatni jest z 9 lutego wpis jednego z autorów można napisać i się zapytać:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wojtekspid    19
Napisano (edytowane)

"A straży nie będzie juz" to ja wam ilości rozpraw współczuję. A nie możecie zrobić straży na zasadzie starannej selekcji i jak ktoś zacznie kogoś bić to nie bawić się w żadne jaile tylko strażnik zabija napastnika (TYLKO KIEDY JEST ŚWIADKIEM ZBRODNI: "Umarli głosu nie mają"), daje jakąś część eq martwego napastnika poszkodowanemu a resztę bierze do miasta (straż powinna być instytucją zależną od rady miasta). Bo jak będziecie bawić się w sądy i screny to w ciągu pierwszego dnia będzie 100 raportów dot. "on mnie zabpił!" albo "japko mi ókratł!".

BTW. Wprowadzicie ten staro słowiański kalendarz? 

Edytowane przez Wojtekspid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RaciJr    0

Kurde ja nie rozumiem ludzi. Płaczą że ktoś ich zabił, to trzeba mieć oczy dookoła głowy a nie:D . Ps: Radzę uważać na Towera bo to stary zabijaka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Na chwilę obecna nie mam z kogo straży zrobić i tak.
zresztą teraz największym wrogiem będą moby, gracz cię zabije tylko w wyznaczonej strefie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Cookie M.    11
Napisano (edytowane)

Śmiem twierdzić, że serwer upadł nie tylko przez niedziałające questy, ale po części także przez takich graczy jak ty raci. Przez ludzi którzy zabijali nowych graczy trzymających cały swój dobytek w eq. Nie miałbym nic przeciwko temu, bo w końcu to jest RP, ale straż nie mogła w tym przypadku nic zrobić, bo oczywiście od razu posypały się głosy typu "umarli głosu nie mają", albo że strażnicy nie mogą wyważyć drzwi do czyjejś posiadłości wiedząc że poszukiwany ukrywa się na swojej działce bo jest to nie-RP. Fakt że w strefie non-PvP strażnik nie mógł używać pałki/broni też był śmieszny i moim zdaniem powinno to zostać zmienione, gdyż powiedzenie "nie da się" nie jest wytłumaczeniem.

PS. Dla pseudo-fanów RolePlay: Śmierć w RP to permban. W każdym innym przypadku jest to utrata przytomności.

Edytowane przez Cookie M.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RaciJr    0
Cookie zacząłem zabijać w pon lub wtorek i graczy takich co zabijali innych czyt armadolon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Jak ty na tym serwerze nie robiles nic konstruktywnego poza zabijaniem graczy
Masa ludzi zginęła przez takich jak ty i nie wróciła.
Czemu Jail? Tylko parę osób trafiło do wiezienia. Czepiasz się ze kary były konsekwentnie wymierzane. Można banowac zawsze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
RaciJr    0
Co miałem zrobić koonstuktywnego jak wszystko co chcialbys zrobić było zablokowane

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Widocznie tak czytałeś forum.

A z ciekawości, co chciałeś zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...