Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez StudioAlberia
      Pierwsza budowla, której zrzut wrzucam tutaj. Pozdrawiam.
    • Przez Kozaczekk
      Witam .
      Mam pytanie dotyczące pluginu Authme. Jak zrobić aby gracz jak się loguje miał puste Eq ? A po zalogowaniu miał swoje itemy.  A i jeszcze pytanko . Jak ustawić Lobby ? Jakis Inny plugin Potrzebny ? 

• Przez Kozaczekk
      Witam mam problem na serwerze . Jeśli się bije z graczem który ma na mieczu Zaklety Ogien to i się pale nie daje mi to obrażenia ... ( Nie mam zadnych mikstur ) . Co zrobić ? Czy to jest przez jakiś plugin ?
    • Przez xFrebu
      Cześć nie dawno zbudowałem takie lobby do minigames możecie ocenić od 1-10?
      Co zmienić?
      jest kilka easter egg'ów i parkour który idzie przez kopalnie aż na zewnątrz pod wyspą.
      zdjęcia:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

• Przez Ciastekkk_PL
      Zapraszamy wszystkich na rekrutacje do serwera teamspeak'a PSG!
      [Polska Społeczność Graczy]

IP: PSGPL.myts.pw

Prowadzimy rekrutacje na rangi:
      -Opiekun,
      -Moderator,
      -Helper

1.Aby podejść do rekrutacji należy: -Mieć skończone 13 lat, -Posiadać znajomość obsługi teamspeak, -Znać regulamin Administracji jaki i rangi do której rekrutacja,oraz regulamin serwera, -Zgłosić rekrutacje komentarzu oraz stawić się w wyznaczonym terminie na kanale.                                                                                                                                                                                                                       Zapraszamy!
  • Dodaj nową pozycję...