wojtek24 8 Napisano 16 Luty 2014 Nie wiem czy powinienem napisać to tu ponieważ nigdzie nie znalazłem tematu pt. "problemy" a z bugami jest juz zamknięte. A więc zaczne od tego, że mam range Farmer I i nie moge zrobić następujących rzeczy: -zjeść ziemniaka czy marchewki ponieważ wyświetla mi się, że muszę być farmerem. O.o -ścinać zboża czy innych upraw. Już kilka razy składałem modreq. Oczywiście albo nikt się tym nie zainteresował (przez co zostałem zmuszony napisać to na forum), albo jak już się ktoś tym zainteresował to otrzymywałem odpowiedź typu: "jutro to naprawimy" albo "musisz mieć Farmera II" (chociaż jak się dotąd domyśliłem, każda ranga która ma już II level (ja to tak chociaż nazywam) nie może nic ścinać, rąbać, kopać czy co tam się jeszcze robi na miejscach robót publicznych)), a gdy próbowałem poprosić o pomoc Supportów czy samego admina wszyscy ( jakby magicznie) omijali mnie szerokim łukiem. Prosiłbym o zainteresowanie się tym tematem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Camil 42 Napisano 16 Luty 2014 Postaram się to naprawić, ale dopiero po egzaminie ;p czyli około godz. 15:00-16:00 :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek24 8 Napisano 16 Luty 2014 Dzięki. Ciesze się, że ktoś bardziej się (że wogóle :P) zainteresował. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek24 8 Napisano 19 Luty 2014 Eh. Robicie to tak szybko jak PKP dowozi ludzi co? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Camil 42 Napisano 19 Luty 2014 ziemniaków na razie nie da się odblokować o Zborze powinno działać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtek24 8 Napisano 20 Luty 2014 Nie działa. A pro po chodziło mi o farmę publiczną. Nie mam pieniędzy na własną działke a jak już bym miał to skąd miał bym mieć nasiona :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Camil 42 Napisano 20 Luty 2014 Mączka kostna na trawę i z trawy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Whiskas132 Napisano 5 Kwiecień 2014 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach