Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
AdamGrzegorz

[Przyjęte] AdamGrzegorz

Rekomendowane odpowiedzi

AdamGrzegorz    77

Nick w grze* :  AdamGrzegorz
Premium/No-Premium : Premium (ymm, czyli chyba "tak"?)
Opis postaci :  Jestem zwariowanym człowiekiem szukającym przygód. Pochodzę z małej wioski, dziś jestem dla nich "wybawieniem". Posiadam czarny płaszcz i złoto-żółte potargane włosy. Buty mam po ojcu, który wręczył mi je mówiąc "Noś je synu z Honorem, i idź dalej, aby poznawać świat". Najlepiej idzie mi walka, i przede wszystkim, podróż. Zawsze nazywali mnie "Mroczny Wojownik", lecz lubię również swoje imię i nazwisko, które brzmi "Adam Devuro" od "Devil" czyli "Diabeł". Dlaczego "Mroczny Wojownik"? Zawsze atakuje nie tak zwaną szarżą, lecz cichym podstępem, i przede wszystkim walczę taktycznie. Lubię łowić ryby nad pewnym stawem, który odziedziczyłem po rodzicach.

Zawsze kochałem morze, i podróż statkami, więc często możecie spotkać mnie w mojej łódce, którą zrobiłem kilka lat temu.

Twoja definicja RolePlay : RolePlay, to rozgrywka na której musisz wcielić się w rolę osoby, i jej nie zmieniać. Nie wiem jak bardziej to zdefiniować, lecz myślę że samo pojęcie RP, wystarczy. :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Django    1

Inaczej, skąd się wziąłeś na minecraft.pl? Jaka była Twoja droga w minecraftowym życiu? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
AdamGrzegorz    77

Emm, dziwne pytanie, i trochę nie na miejscu. Na minecraft.pl jestem już od bardzo dawna, a "droga w minecraftowym życiu" jest prosta:

- Kupuje minecraft na wersji 1.0 Alpha

- Gram na single

- Wszedłem na minecraft.pl

- Widze serwer Aliquam i gram...

Nie wiem czy o to ci chodziło, ale proszę. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001

Przyjęte.

zaraz dodam jak tylko ogarnę się ._. tyle graczy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...