Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
BlinD

Skyrim in Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

BlinD    0

Witam. Chciałbym wam zaprezentować mój trailer mapy "Skyrim in Minecraft". Mapa nie powstała całkowicie na "Lustro" Skyrim... lecz chciałem zapewnić graczom serie Poszukiwań i odkryć archeologicznych. Na tej wersji (tj. 1.0) znajduje się 6 Budynków w tym jeden Zamek.

jeden Jump i Portal kresu i netheru. Są także skille (klasy), w których dozwolona jest tylko jedna decyzja. Dodano również nową teksturkę w której poczujesz się jak w średniowieczu. Tutaj macie filmik [media]http://www.youtube.com/watch?v=kFbal9vXyyA[/media]

Link udostępnie niebawem jak wam się spodoba :>. To mój pierwszy projekt więc prosiłbym o niekomnetowanie na mój temat źle. Uwagi można zwrócić ale bez przesady...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
WolFiK    0

Szczerze? Słabe... Budowle na niskim poziomie i ani trochę nie podobne do epoki Skyrima..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
aleklejawa    9

Beznadziejne  :) Ale jest nadzieja, ważne że masz dobry pomysł i starasz się go pokazać z jak najlepszej części. :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rabus    3

Bo ważne mieć zapał :) Nie jest najlepiej, ale jak przysiądziesz, to pewno i dałoby się coś z tego wyłuskać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BlinD    0

Dziękuję wam za szczere odpowiedzi. Nigdy wcześniej nie miałem styczności z budowaniem obszernej mapy i dobrych budynków ale napewno spodobają sie wam zagadki i pułapki które wymyślam godzinami :>. Wszystko nie jest pokazane jak już wspominałem :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Thing    0

Nie wygląda za bardzo kusząco, ale jak popracujesz jeszcze to może wyjść coś niezłego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
omb    14

Mi sie niepodoba daje 3/10, mogłeś sie lepiej postarać, ale próbuj dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Xsaret    3

Jak dla mnie to znowu "klocek" który pragnie dostać troche uwagi . Niestety jak dla mnie to bardzo słabe ! 2/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NuclearSun    1

Hmm... Szału nie ma, al człowiek uczy się na błędach,więc pracuj dalej, później będzie lepiej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
blady450    1

Nie ma ciekawych budowli 2/10. Ale trzeba  pochwalić za pomysł i że ci się chciało  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...