kubix98 0 Napisano 13 Sierpień 2011 Instaluje minecrafta włanczam i bad video car drives!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co robiĆ?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Maciek105 0 Napisano 13 Sierpień 2011 Moze zaintaluj najnowsze sterowniki karty graficznej a jaka masz wogole Ati czy Nvidie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 mikidyb102 13 Napisano 14 Sierpień 2011 Chyba to bez różnicy czy ATI czy Nvidia, po prostu niech zaktualizuje te sterowniki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Maciek105 0 Napisano 15 Sierpień 2011 Tak wiem ale chodzi mi o to ze jak nie mogl by znalesc strony to bym mu dal a tak nie wiem bo np wyszlo by tak ze zainstalowal by stery Ati do Nvidi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Instaluje minecrafta włanczam i bad video car drives!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co robiĆ?!
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi