- 0
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0

[Solved] Nietypowy problem
Pytanie zadane przez
Gornikowski
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Witam!
Mam dość nietypowy problem z minecraft... Mianowicie, chcąc zmienić skina, wchodzę na minecraft.net, zakładka profile i tutaj pojawia się mój problem. Pod "change how you look in minecraft" widnieje "You have to purchase game to change skin". Pomyślicie, że pewnie mam pirata, ale jesteście w błędzie, mam konto minecraft premium i kiedyś już udało mi się zmienić skina w dniu zakupu konta. Konto działa na 100%, ponieważ mam dostęp do wszystkich serwerów premium oraz w launcherze również nie mam żadnych problemów. Dodatkowo, śmieszna sprawa, wciskam "purchase the game" w celu wpisania gift code'u raz jeszcze, wyrzuca mnie na stronę z wyborem purchase/redeem gift code i cokolwiek bym nie wcisnął wyskakuje mi "Error: you already have Minecraft on this account". Nie mam pojęcia jak z tego wyjść o.O czytałem faq minecrafta i mojangu, ale nie spotkałem się z tym problemem, a jak już coś o tym było, to jedynie "upewnij się, że zalogowany jesteś na właściwym koncie". Próbowałem wygooglować ale też pojawiało mi się, nie to co mnie interesuje ^^. Liczę na waszą pomoc :3 W razie czego mogę również wstawić jakieś screeny czy cokolwiek... Proszę o pomoc ;)
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi