Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
themaxpol

[Przyjęte] TheMaXPoL

Rekomendowane odpowiedzi

themaxpol    16

Nick w grze : TheMaXPoL

Premium/No-Premium : Tak, posiadam Premium. :]

Opis postaci :

Wygląd: Młody (16 letni) chłopak, o jasno-brązowych włosach, średniego wzrostu.

Historia:Urodziłem się w małej wiosce, która był tak mała że nawet nazwy nie miała, ale żeby określić jej położenie i odróżnić ją od innych nazywano ją "Spaloną" lub "Wioską Ognia", ponieważ 4 lata przed moimi narodzinami została prawie cała wraz z polami, małym pobliskim laskiem spalona , a kopalnie zawalona, przez nieznanych najeźdźców. Rodziny którym udało się uratować cenniejsze przedmioty z płonących domów wyjechali szukać lepszego życia w innych wioskach. W wiosce zostały tylko 4 rodziny w tym moja. Przez pierwsze 3 lata mojego życia jakoś udawało się wiązać koniec z końcem, ale niestety przyszła susza przez co nie mieliśmy skąd pozyskać żywności drewna itp. Na szczęście od tamtego czasu nie było już kolejnej takiej suszy i z roku na rok żyło się coraz lepiej, pola się rozwijały, udało się stworzyć nową kopalnię, lecz nadal nie jest to samo miasto co przed napadem . Mój ojciec i trzej pozostali mężowie rodzin zdecydowali wysłać po jednej osobie z rodziny w świat. I tak ja poszedłem na północ, a 3 pozostali w 3 pozostałe kierunki świata. Idąc tak tydzień w końcu natrafiłem na miasto, w którym nie znalazłem pracy, lecz powiedzieli mi że ten statek płynie do nowej osady w której może mi być łatwiej z pracą i życiem. I tak właśnie znalazłem się na tym statku. 

Twoja definicja RolePlay : Gra w której wcielasz się w jakąś postać i musisz posługiwać się nadanym językiem, zachowywać się w odpowiedni sposób itp. itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
themaxpol    16

Ktoś coś powie z administracji ? :> Czy tak słabo że szkoda słów ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001

Przyjęte. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...