Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Alex123PL

[Odrzucone] Alex123PL

Rekomendowane odpowiedzi

Alex123PL    0
Napisano (edytowane)

Nick w Grze:Alex123PL

Premium:tak

Opis postaci :Alex ma na sobie czerwoną bluze z kapturem,spodnie dżinsowe i trampki.Potrafi przeżyć każdych warunkach.

historia:Alex żył w XX wieku.Był agentem Tarczy(z Marvela).Jedna z jego misji polegała na cofnięciu się w czasie i zapobiegnięciu odejścia Deadpoola z Tarczy.Niestey, maszyna czasu zepsuła i wysłała Alexa do średniowiecza.Postanowił wypłynąć w rejs do ShadowVille i ułożyć sobie życie.

Twoja definicja RolePlay :Gracze muszą wczuć się w swoją postać i zachowywać się jak w prawdziwym życiu, w określonym czasie(np. średniowiecze,wspłczesność)

Edytowane przez Whiskas132

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Domo3429    0

Alex... to nie można napisać tylko opisu wyglądu. Musisz umieścić w opisie postaci jego historię, biografię i czemu zdecydował się zamieszkać w ShadowVille. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wojtekspid    19
Napisano (edytowane)

(4)

Opis postaci :Alex ma na sobie czerwoną bluze z kapturem,spodnie dżinsowe i trampki (1) .Potrafi przeżyć w  każdych warunkach.Potrafi dobże(5) budować (2).([3]opisuje postać, nie siebie)

1. Dzinsy i trampki w średniowieczu... Ktoś zapomniał że muszą występować skiny zgodne z epoką

2. To nie cv tylko historia i opis postaci

3. Realy? Myślałem że jesteśmy na serwisie randkowym i wstawiasz swój opis.

4. Jak to w takim stanie przejdzie (wiem że nie) to mam bóldupy aż do kosmosu. 

5. Pobierz sobie Google Chrome, ma korektę błędów w pisowni.

Edytowane przez Wojtekspid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Camil    42

Do poprawy za krótkie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Domo3429    0
Deadpool nie pracowal dla tarczy... on byl najemnikiem. Po dobrej stronie to on nie jest, przeciez zaatakowal posiadlosc X choc.sam byl x-menem. Po tej bitwie z Deadpoola zostala sama dlon, ale nie bede dalej opowiadac bo mi sie nie chce XD wpisz se w google "Historia Deadpoola". Google nie gryzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Alex123PL    0

Deadpool nie pracowal dla tarczy... on byl najemnikiem. Po dobrej stronie to on nie jest, przeciez zaatakowal posiadlosc X choc.sam byl x-menem. Po tej bitwie z Deadpoola zostala sama dlon, ale nie bede dalej opowiadac bo mi sie nie chce XD wpisz se w google "Historia Deadpoola". Google nie gryzie.

Ja komiksów Marvela nie czytałem ale w serialu "Niesamowity Spider-Man" był odcinek z Deadpoolem i on opowiadał że był w Tarczy,ale odszedł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001
Ania ma 3 jabłka. Adam ma 2 gruszki. Oblicz masę słońca.

Albo wyszła drużyna pierścienia z kopalni Morii, Frodo miał zmułe wiec popłynął do Shadowville.

Taki jest mniej więcej sens twojego podania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wojtekspid    19

Opis postaci :Alex ma na sobie czerwoną bluze z kapturem,spodnie dżinsowe i trampki.Potrafi przeżyć każdych warunkach.

historia:Alex żył w XX wieku.Był agentem Tarczy(z Marvela).Jedna z jego misji polegała na cofnięciu się w czasie i zapobiegnięciu odejścia Deadpoola z Tarczy.Niestey, maszyna czasu zepsuła i wysłała Alexa do średniowiecza.Postanowił wypłynąć w rejs do ShadowVille i ułożyć sobie życie.

Przepraszam ale ja tego ku##a nie trawię. Nie będę wymieniać w punktach co mi nie leży bo to całe nadaje się jedynie jako wycior (pręt do czyszczenia lufy karabinu) do czyszczenia kałamarnic od środka. Jak chcesz uzyskać moje uznanie:

Jest średniowiecze, ok. IX wiek (wnioskuję po kalendarzu który zostanie użyty). Nie jesteś agentem S.H.I.E.L.D'u, nie jesteś z przyszłości, nie nosisz trampków ani jeansów (Skin musi zgadzać się z epoką!) a tamta część że postanowiłeś popłynąć do SV jest wyssana z palca aby nie powiedzieć o innej części ciała.

Jeśli ktoś się by dziwił czemu się tak bóldupię to na usprawiedliwienie powiem że nie chcę aby "ktoś" latał nam po wiosce w dzinsach i piszący na ic "kto mnie na skejpa doda!??!?!" (Akurat nie mówię o tobie Alex tylko na co mam bóldup)

Sumując:

1. Zmień historię zgodną z kanonem (przeczytaj wcześniejsze np. MEP'a (Szatan), Towera, Domo, Nsenta, sqn_X_X, ...)

2. Nie bądź super op. wysłannikiem z przyszłości w zbroi Iron mena 

3. Dostosuj skin i opis wyglądu do epoki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001

Nauczyłem się nowego słowa. "Buldup" Takiej odmiany nie słyszałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132

Gracz nie wykazał chęci poprawy Karty. Odrzucone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...