Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Henio1917

Satanistyczne oblicze Minecrafta!?

Rekomendowane odpowiedzi

Miloszu_xd    171

Filmik kojarzy mi się z zawartością strony

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

(polecam, można się pośmiać). Ot takie czepianie się wszystkiego i popisywanie własnym debilizmem...  Mam nadzieję, że miał po prostu być śmieszny, ale nie wyszło .-.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Serek   
Gość Serek

Kolega pozwoli że zamiast słownie, skomentuję to poniższym obrazkiem.

1345817514_by_knur82_500.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gigeno    42

Henio czy mógłbyś przestać robić sensacje z typowego g**na, bo inaczej o tym powiedzieć się nie da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Henio1917    0

Henio czy mógłbyś przestać robić sensacje z typowego g**na, bo inaczej o tym powiedzieć się nie da.

Ale majnkraft jest gównem, uświadom to sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Na początku moja reakcja była taka i tylko tyle chciałem powiedzieć:

4y5GcRV.gif

Ale stwierdziłem, że:

a) Albo jesteś trollem co jest całkiem prawdopodobne i chciałem zostawić tylko ten obrazek.

b) Dwa, jesteś pewnym specyficznym typem, zwanym "pro-katolem". Mam dwóch znajomych na facebook'u, którzy do przesady wchodzą kościołowi w tyłek i ich zdanie=zdanie kościoła. Wstawiają na facebook'a wręcz idiotyczne obrazki, lubią posty z pseudo-religijnych stron-brukowców pokroju Faktu religijnego typu www.deon.pl lub fronda.pl (przykłąd artykuł:

).

Jak dla mnie jest to wyjątkowo głupie, aby w każdym aspekcie życia szukać czegoś "piekielnego". Hello kitty czyli kot szatana, pokemony, czyli jakieś małe diabły albo co. Dziwne, że niemieckie określenie koloru "hell", czyli "jasny" nie jest propagowane także jako satanistyczne, gdyż po angielsku oznacza piekło. Najbardziej co mnie denerwuje, to chęć "nawrócenia siłą bezbożników", bo tylko katolicyzm to prawda i zbawi. Islam także to robi, ale w "troszeczkę" drastyczniejszy sposób.

Wiem, że nic moimi słowami nie zmienię, bo wytłumaczyć coś ciemnej, pro-katolickiej masie (ogól - nie zwracam się do Ciebie konkretnie) się nie da, bo nadal będzie drążyć te same puste słowa jak ćmy lecą w nocy do światła które może je sparzyć. Sam najchętniej pozbyłbym się wszelakich religii ze świata i starał się nauczyć ludzi pokoju, szacunku i wzajemnej akceptacji bo wszystkie religie prowadzą tylko do wojen - święte wojny, krucjaty i inne. Niebezpieczny i "cofający w rozwoju" ludzi twór.

Oczywiście szanuję czyjąś wiarę, pod warunkiem że nie stara się jej narzucać innym,co w Polsce "pro-katole" ostatnio bardzo polubili mieszając się do polityki, czy akcji "gdzie jest krzyż" przed domem prezydenckim czy w sejmie.

Mimo wszystko cieszę się, że ludzie w coś wierzą i starają się żyć według własnego creda, tylko tylko osób które to celebrują bez namolnego uświadamiania innych o swoich poglądach jest coraz mniej.

To by było na tyle i proszę uszanuj czyjąś decyzję. Jedyne w czym się mogę zgodzić z twoim filmikiem, to Minecraft ogłupia ludzi (głównie dzieci w wieku 10-15 lat), ale to nie jest jego wina, tylko wina szkolnictwa i rodziców, którzy nie pilnują pociech i teraz tępa masa spotyka się nie tylko w obozach koncentracyjnych głupoty, zwanych gimnazjami ale również na serwerach przez co nie potrafią ułożyć poprawnie nawet jednego wyrazu bez błędu ortograficznego. Smutne, ale z drugiej strony przemyślane przez nasz rząd, bo "roboli ciemnej masy" nasz kraj potrzebuje, bo taki "robol" nie wyjedzie za granicę i "głupim robolem" łatwiej manipulować. Cieszę się, że ja już mam ten okres gimnazjalny dość dawno za sobą.

To by było tyle na temat moich przemyśleń,

Pozdrawiam,

Atexor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KristoforoH    65

Fajny filmik, pośmiać się można...

PS. 2:57 - wydaje mi się, czy to urywek avatara i nicku Eweliny AKA Bad Cube?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ewelina70    10
Napisano (edytowane)

Pod koniec pojawiłam się ja ;__;

Jak tak można? Oryginał:

Podróba użyta w filmie:

Porównajcie sobie daty napisania

EDIT: Zauważmy też że autor ma coś religijnego na avku... Masz coś na swoją obronę? >;D

Edytowane przez Bad Cube

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
castro12321    179

3/4 informacji z dupy.

Don't feed the troll. :<

Najlepiej zamknąć ten temat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...