Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Sqadak

[Przyjęte] Sqadak

Rekomendowane odpowiedzi

Sqadak    0
Napisano (edytowane)

Nick w grze : Sqadak

Premium : Tak

Opis postaci : 

Elficki młodzieniec o białych włosach, które były charakterystyczne dla jego rodu, przepasane zieloną wstęgą.

Średniej postury, lecz zwinny miłośnik łucznictwa. Nosi na sobie skórzane ubrania z roślinnymi ornamentami.

Historia :

Mieszkałem w małej wioseczce, w której żyły tylko 4 rodziny. Nie zajmowaliśmy się niczym specjalnym, uprawialiśmy ziemię i hodowaliśmy zwierzęta. Las, w którym mieszkaliśmy dawał nam dobre życie, doceniając to żyliśmy w zgodzie z naturą - Byliśmy samowystarczalni, a do pobliskiego miasta chodziliśmy tylko po zaawansowane sprzęty. Jednak władzom tego miasta nie podobała się nasza suwerenność, często zabraniano nam wejścia do miasta lub zakupów. Pewnego dnia wynajął bandytów za wielką kwotę i kazał im zniszczyć doszczętnie naszą wioskę - sam władca nie chciał splamić swego imienia i renomy "dobrego władcy". Gdy bandyci zaatakowali byłem poza wioską trenując celność ze swoim znajomym Sheichi'm. Widok po powrocie do ruin był przerażający, całe moje dzieciństwo i dorobek życia mojego rodu został zniszcozny, a cała wioska wraz z rodziną wybita. W zgliszczach mojej chaty znalazłem tylko starą wstęgę ojca. Założyłem ją na głowę i wyruszyłem w podróż. Chciałbym odbudować mój ród i pewnego dnia zemścić się na "dobrym władcy" tego paskudnego miasta.

Teraz włóczę się po świecie szukając możliwości do spełnienia moich celów. 

Twoja definicja RolePlay :

Gra, w której wcielamy się w jakąś postać, kierujemy się jej charakterem. Wymaga dojrzałości graczy i dobrej administracji.

Według mnie to najlepsze zastosowanie sandboxowych właściwości Minecraft'a

Edytowane przez Sqadak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001

Suuuuper. Tylko przestańcie z tymi rasami, elfów nie ma są serwerze. Są tylko ludzie. 

Przyjęte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...