Camil 42 Napisano 5 Luty 2014 Lobby Event #1 Zadanie jest proste! Ukończ ostatniego questa u Rybaka Bob'a ! Event zakończony, poniżej macie listę osób które wygrały. Złów 200 ryb, Dostarcz Rybakowi 50 ryb. Pierwszych 10 osób, które ukończą questa otrzymają na start serwera premię w wysokości 100 Szylingów! Lista zwycięzców! : Martino44 + Mocart91 + Piwopijca Wojtekspid + TowerHunter + TheKoros47 + TheMaxPol + ShamLemo Sqadak + Miloszu_xd Uwaga! Aby móc robić questy u Rybaka Bob'a musisz mieć ukończony pierwszy quest u Supporta! Ostatni quest związany z dojściem do miasta jest na razie nie do ukończenia i należy z niego wyjść /quests quit ! Przypominam IP : Shadowville.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tower_Hunter 14 Napisano 6 Luty 2014 Do kiedy ten event? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Camil 42 Napisano 6 Luty 2014 Do końca lobby ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 7 Luty 2014 Podpowiem że za 100 szylingów można się na początku ustawić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Camil 42 Napisano 7 Luty 2014 Jeszcze 5 stóweczek czeka na was! :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheKoros47 13 Napisano 7 Luty 2014 Skończone,proszę dodać mnie do listy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
themaxpol 16 Napisano 7 Luty 2014 Również zakończyłem i proszę o dodanie do listy. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 7 Luty 2014 Zaktualizowano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekspid 19 Napisano 7 Luty 2014 WooW ostatnie dwie osoby! Kto to będzie? O tym dowiecie się w następnym odcinku... "FishCraft" *straaaszna muzyka* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszu_xd 171 Napisano 7 Luty 2014 Liczy się kolejność wykonania czy kolejność poinformowania o wykonaniu? Edit:// Quest wykonany o godzinie 00:18, dnia 8 lutego 2014 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sqadak 0 Napisano 7 Luty 2014 Ukończyłem questa, prosiłbym o zapisanie mnie na listę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Camil 42 Napisano 8 Luty 2014 Kolejnosc wykonania co jest dluzej do sprawdzenia, wiec takie info miloszu pomaga ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość LuQ3 Napisano 8 Luty 2014 Zaktualizowano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martin123 0 Napisano 10 Luty 2014 RaR jestem 1 RaR ;3 Kolejny offtop będzie surowo karany. Proszę sie pilnować. - Whiskas132 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Whiskas132 Napisano 5 Kwiecień 2014 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach