Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość havoC4

Guild Wars 2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość havoC4   
Gość havoC4

Witam.

Otóż po otrzymaniu nikłej ilości gotówki postanowiłem kupić sobie grę Guild Wars 2. Jednak przed zamówieniem jej chciałem się spytać, kogoś kto już ją posiada o parę rzeczy. Jestem nowicjuszem w kupowaniu gier, więc lepiej się kogoś o to poradzić :).

- Czy jest jakaś platforma/portal podobny do Steam'a gdzie mogę to zamówić, czy muszę korzystać z allegro?

- Jak oceniacie tą grę, czy wciąga i czy da się w nią znośnie grać?

- Czy są jakieś mikropłatności lub abonament?

- Z czym to się je? Co sądzicie o samej rozgrywce?

Możecie również pisać tutaj swoje osiągnięcia w tej grze.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
anewil    30
Napisano (edytowane)

Posiadam Guild Wars 1 (Kilka cześci) więc moge na troche powiedzieć na ten temat, ale co do samej rozgrywki nie mam pojęcia jak to wygląda.

1. Osobiscie kupowałem Guild Wars z gram.pl (

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

)

2. Nie gralem w 2, ale z tego co słyszałem lepiej wyglada na filmikach niż w faktycznej grze :D

3.W grze nie ma żadnych abonamentów, ani dodatkowych płatości, dzięki temu każdy jest równy sobie.

4. W pierwszej częsci rozgrywka osobiście mi się podobała była naprawde bardzo rozbudowana sam mam przegranych jakis 700h wiec wydaje mi sie ze wciąga ;D

Edytowane przez anewil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Mam kolegę, który spędził chyba z 3 czy więcej lat nad GW1, jak pojawiły się informacje że ma wyjść GW2, to jarał się trailerami, artworkami, trailerami, nowościami, plotkami itp. Zamówił przedpremierowo edycję kolekcjonerską, a gra mu się chyba po 3 miesiącach znudziła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Ogólnie jestem fanem MMO, jednak nie mam w co grać. Metin obalony, Tibia obalona. Do WoW'a potrzeba mi więcej czasu, Lineage średnie... I tak dalej i tak dalej. Podobną sytuację miałem z Aionem. Sama gra jest dobra, ale questy są strasznie monotonne. Nie wspominając, że chciałem w nią zagrać, a jak znieśli abonament, to dostałem piany ze szczęścia. Postanowiłem więc wypróbować GW2. Jeżeli żadna platforma nie oferuje kupna tej gry, to pozostaje mi allegro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
anewil    30

Pisałem że można kupić np. przez gram.pl link masz wyzej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424

Ogólnie jestem fanem MMO, jednak nie mam w co grać. Metin obalony, Tibia obalona. Do WoW'a potrzeba mi więcej czasu, Lineage średnie... I tak dalej i tak dalej. Podobną sytuację miałem z Aionem. Sama gra jest dobra, ale questy są strasznie monotonne. Nie wspominając, że chciałem w nią zagrać, a jak znieśli abonament, to dostałem piany ze szczęścia. Postanowiłem więc wypróbować GW2. Jeżeli żadna platforma nie oferuje kupna tej gry, to pozostaje mi allegro.

Drugi kolega lubił LOTRO - może się skusisz? Ja grałem (poza Tibia/Metin) w Cabal Online. Gra podobna do tamtych, ale z drugiej strony coś innego :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...