WolFiK 0 Napisano 4 Luty 2014 Witajcie. Prawdopodobnie będzie to nietypowe powitanie jakie wielu z was może czytać, ponieważ moim zamiłowaniem są strony internetowe i do ich treści przykładam ogromną wartość. Może na wstępie powiem tyle, że na imię mam Jakub i aktualnie jestem na 2-gim roku technikum informatycznego, ale nie wymagajcie ode mnie abym pomógł komuś dopasować odpowiednie części do PC, gdyż tego nie zrobię z prostego powodu. Nie chce mi się. Nie jest to pierwsze forum Minecraft na którym się zarejestrowałem i pewnie wielu z was myśli co takie dziadki robią w Minecraftcie, no bo nie okłamujmy się. Poziom wiekowy dzisiejszych graczy MC to początek dwucyfrowych liczb. Dodam również, że zbytnio na innych stronach nie było miło mi gościć się z kilku powodów.. Główne to: wysoki poziom trollu oraz typowe gimbusy. Tak, nie lubie takich cwaniaczków, ale wiem, że to oni głównie są "częścią" odpowiadającą za rozruch w każdym miejscu. Czasem na plus, a czasem na minus. Mam specyficzne poczucie humoru, uwielbiam kłótnie, ponieważ można wtedy zobaczyć co tak naprawdę druga osoba o nas myśli oraz jakim jest "pracownikiem". Gram w różne gry, ale nie te z górnej półki... Tutaj wina leży po stronie sprzętu i na Minecrafta też zbytnio nie mogę sobie pozwolić. No chyba, że max. 1.6.2 + widoczność najmniejsza :) Interesuje się tworzeniem stron internetowych więc sam wygląd forum jak i portalu zachęcił mnie do rejestracji. W Minecrafta gram od wersji 1.2_02 (chyba tak to się nazywało) zaś jeżeli chodzi o Premium to od 1.5.2. Dobre anime też lubie oglądać, aktualnie mam za sobą Bleacha, SAO, SnK (czekam z niecierpliwością na c.d) i kończącą się serię Naruto. Mangi nie czytam więc nie ma mnie co zachęcać do niej. Myślę, że tyle moich wypocin wam starczy choć wątpię aby duża grupa osób przeczytała to. Witam raz jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SantoSubitoViaUSB 45 Napisano 4 Luty 2014 Witaj na forum młodzieńcze ;) Pisz, angażuj się i czuj się jak u siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gigeno 42 Napisano 4 Luty 2014 Witaj na forum i baw się dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewelina70 10 Napisano 4 Luty 2014 Cześć ;--; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KombinatFabrycznySimonator 40 Napisano 7 Luty 2014 Witaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thing 0 Napisano 11 Luty 2014 Witaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach