Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
LostedSliczny

[Przyjęte] LostedFRS

Rekomendowane odpowiedzi

Nick w grze* : LostedFRS

Premium/No-Premium : Tak

Opis postaci : Córka bogatego arystokraty. Uciekła z domu w wieku szesnastu lat. Podróżowała drogą morską na

Północ. Przystąpiła do bractwa Strażników Północy i długo służyła, wypełniając różnorakie misje poczynając od zbierania podatków po wyprawy dyplomatyczne do pobliskich krajów. Po pewnym czasie znikła. Nikt nie wiedział co się z nią stało. Po wielu latach odnaleziono jej zwłoki w górach. Za sprawą magicznych mocy uzdrowicieli ze straży udało się ją ożywić, ale podczas długiego procesu wskrzeszania coś poszło nie tak. Nie została całkowicie przywrócona do życia, połową duszy pozostałą w świecie umarłych. Mając dość ryzyka i niebezpieczeństwa, wróciła do ojczyzny. 

Od ostatnej zimy służy jako komendant strzegący prawa w stolicy. Jej broń to runiczny miecz który zachowała po odejściu ze straży. 

Ma długie, jasne włosy, połowę twarzy ma zakrytą niebieskim materiałem. Nosi w lekką zbroję w kolorze miedzianym, oraz skórzane spodnie i wysokie buty. Przy pasie wisi jej miecz. Nazywa się Deanerys_Vayne.

Twoja definicja RolePlay : Ciężko pracująca administracja, angażujący się gracze i schematy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001

Fajna karta, zwięzła i konkretna, więcej takich! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MEP    3

Wojtku, poznamy po błędach że ty ją pisałeś i nie sprawdzimy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001

Nie XD Nie będę jej czytać. To co wypisujecie podpada pod książki kat. C które wrzucają przez okno Jechowi albo dorzucają do Przyjaciółki w sklepie. Z tym wyjątkiem że w waszych są błędy ortograficzne, logiczne i gramatyczne. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001

Ja cię nie obrażam ale nie uważaj że jak nawalisz blok tekstu na 200 słów to ktoś to doceni. W tekście musi być zawarta jakaś treść, sens. Im dłuższe podanie napiszesz tym więcej można znaleźć powodów do tego by się przyczepić, a już na pewno nie sprawi to że masz większe szanse. Ludzi oceniam po rozmowie na ts-ie bądź w grze, nie po tym jak długie podanie napisze. A takie myślenie że my to wszystko "musimy" czytać jest błędne, skoro wam się nie chce czytać regulaminów to mnie się nie musi chcieć czytać podań słowo w słowo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MEP    3

Wojtek ogar :P

A jak moje opowiadanie? ?? ?? ? ? ? :33 <3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wojtekspid    19

Jestem ogarnięty... zw idę zniszczyć jakieś miasto... jj :D 

Twoje jest całkiem fajne ale wyobraź sobie paranoję: moderator nie dostał się na serwer bo ma złe opowiadanie :derp: to jak dać perma head'owi tylko że te drugie się czasem zdarza :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość krzycho001   
Gość krzycho001

Nie wiem po co MEP napisał wgl to podanie ale jak chciał to ma. XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
MEP    3

Aby się wczuć :3

W końcu to że będę supportem nie przeszkadza mi w rozgrywce ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Camil    42

Support prowadzi, normalną rozgrywkę, ma tylko kilka dodatkowych funkcji to moderacji serwerem typu jail/kick/ban/tp/warn/mute itp itd. Praktycznie nic co może mu pomóc w rozgrywce...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Camil    42

give vanisha itp nie  będzie dla nich dostępne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Camil    42

Krótko, treściwie, przejrzyście i ciekawie napisane - przyjęty :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...