biegacz 0 Napisano 29 Styczeń 2014 Nick: biegacz Premium: mam Historia postaci: Biegacz od poczatku swych lat marzyl, zeby wziac udzial w profesjonalnych maratonach w shadow ville(a jakzeby inaczej). Wplynela na to jego ruchliwa natura. Juz podczas porodu wybiegl wprost na lekarza. Od tego czasu nigdy sie nie zatrzymywal, no po prostu run forest, run. Teraz w koncu wkracza do tego legendarnego miasta, by ziscic swe marzenie. Co to jest roleplay?- wedlug mnie jest to jak najlepsze odwzorowanie swych rol w grze, ktora ma byc podobna do zycia wedlug profesji jaka przyjales. PS. Napisalbym przejmujaca historie o milosci stracie wierze odzyskanej nadziei i odkupieniu ale wiecie, nick zobowiazuje. I sory za brak polskich liter. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MEP 3 Napisano 30 Styczeń 2014 Hahahah, krótkie, ale zabawne :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Camil 42 Napisano 6 Luty 2014 Legendarne miasto ? to jest świeżo powstała osada, poza tym opis jest denny. Do poprawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 8 Luty 2014 Juz podczas porodu wybiegl wprost na lekarza. Padłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekspid 19 Napisano 8 Luty 2014 A jak! Pi***##ć pępowinę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość krzycho001 Napisano 9 Luty 2014 Bez komentarza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martin123 0 Napisano 9 Luty 2014 wbiegł na lekarza O_o farciarz, umiał biegać jak miał parę sekund :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MEP 3 Napisano 10 Luty 2014 Ze względu że gracz w dalszym ciągu nie poprawił tej karty. Odrzucam tę kartę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Serek Napisano 10 Luty 2014 A powie mi ktoś co to robi w minigames ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MaciusSliczny Napisano 10 Luty 2014 Przeniosłem do odpowiedniego działu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MEP 3 Napisano 10 Luty 2014 Pewien błąd.. przeniosłem do nas i zniknęło... szukałem. Dzięki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach