Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Tydon

Tydon [Przyjęty]

Rekomendowane odpowiedzi

Tydon    1

Nick w grze: Tydon

Twój wiek: 15

Klasa jaką chcesz grać: Górnik

Krótka historyjka związana z wybraną profesją: Urodziłem się w małej chatce gdzieś w samym środku lasu. Rodzice sami uprawiali zboże, ale głównie ja wraz z ojcem pracowaliśmy w malutkiej kopalni niedaleko domu. Rodzina od bardzo długiego czasu mieszka w tym domku. Przechodzi on z pokolenia na pokolenie. Został wybudowany parę lat po nastaniu diamentowej ery. Rodzina nie mieszała się w politykę. Nigdy nikt nie przyszedł do nas i nie próbował ściągać podatków. Sami na wszystko pracowaliśmy. Największe problemy zaczęły się, gdy Wielki Cesarz zmarł. Mniej więcej w tym okresie właśnie się urodziłem. Często słyszeliśmy barbarzyńców, ale nigdy do nas nie przyszli. Pracę zacząłem chyba jak miałem 7 lat. Kiedy w końcu osiągnąłem wiek dorosły, rodzice powiedzieli, że mogę opuścić dom i ruszyć w świat. Z okazji oczywiście skorzystałem. W końcu nie widziałem nic poza okolicznymi lasami i kopalnią. Dostałem informacje, że niedługo odpływa okręt do portu Actus, u wybrzeży Regnum. Nie miałem za bardzo pieniędzy, więc zwerbowałem się jako załoga. Po wielu dniach żeglugi dopłynąłem i postanowiłem, że najmę się jako górnik u miejscowej szlachty.

Skin postaci:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...