Sahesaro 1 Napisano 12 Sierpień 2011 Wszedłem na FB i zbudowałem ogromną wieżyczkę 1 x 1 aż do whiskasa, bo chciałem podziwiać widoki. Komuś się to nie spodobało. Dostałem kicka. Wczoraj lub przedwczoraj jakiś admin mi powiedział, że można zbudować wieżyczkę 1 x 1, ALE NALEŻY JĄ POTEM ZNISZCZYĆ. Ja ją zamierzałem zniszczyć i tłumaczyłem to tej osobie z 3-4 minuty. Potem dostałem kicka.Rozumiem, że podziwianie okolicy z góry jest zabronione ? Nie było niczego takiego w regulaminie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 12 Sierpień 2011 Noo, jeśli miałeś ją zniszczyć to ok. Powiedz, kto był na tyle mądry że Cię kicknął po tym, jak się wytłumaczyłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sahesaro 1 Napisano 12 Sierpień 2011 jakiś pokemon... na M? Nie pamiętam nazwy. Maciulek ? Maciek ? Jakoś tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaleeek1 4 Napisano 12 Sierpień 2011 Maciula? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość affib Napisano 12 Sierpień 2011 tej osobie której coś się nie podobało to akurat ja, nie lubię jak ktoś mi coś buduje pod nosem ale ja nie dałem kicka bo nawet nie mam uprawnień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach