Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Markus125

Zadania

Rekomendowane odpowiedzi

Markus125    7

Według mnie zadania powinny być przystosowane do danej profesji poniewarz czasem Górnik ma zabić 5 pająków lub Cleeperów, Wojownik ma zdobyć 5 ceglanych klocków,3 diamenty lub sadzonki. Nawet jeślu by się któreś z tych zadań by się anulowano to i tak prędzej czy później pojawiło by się nowe również trudne do wykoniania zadanie, a jesli nawet od innego gracza byśmy kupili potrzebne materiały to i tak najczęsciej wychodzi tak, że za zakup przedniotów zapłacimy więcej niz dostaniemy za wykonane zadanie. Proponowałbym wprowadzić odzielne zadania dla danej profesji lub podwyrzszyć nagraode za wykonane zadanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rapikol    88

Przepraszam że offtop ale nie moge się powstrzymać - "Cleeperów" AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA- haha- hehe -heh... Ja nie wierze ile osób popełnia ten sam błąd. Koleś przeczyta/usłyszy "Creeper" a on swoje "Cliper" AKA "Cleeper" -_- Ale za tymi zadaniami jestem za, bo fakt, czasem można stracić więcej pieniędzy na questa niż je zarobić za jego wykonanie

@y4 przperaszm ale ost za offtop ;) <---- D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Markus125    7

Tak wiem jest dużo błedów więc za nie przepraszam, a i dzięki za poprawke zapamiętam na przyszłość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Azzan    5

Zgadzam się na questach powinno się zarabiać a nie tracić, kupując itemy od innych graczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

A ja dodam coś od siebie - nie da się questów podzielić na profesję. Dziękuję i zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...