Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
szymon5310

Żaglówka

Rekomendowane odpowiedzi

szymon5310    0

1.Nazwa projektu:Żaglówka klasy 420

2.Opis projektu: Coś o łódkach tej klasy: 420 jest popularną na całym świecie dwuosobową łódką trapezową z symetrycznym spinakerem.Na świecie znajduje się około 56.000 420-ek.420 jest rozpowszechnioną klasą juniorską w 43 krajach na całym świecie, jest również łódką, która wielokrotnie była wybierana przez ISAF na Młodzieżowe Mistrzostwa Świata. Pomimo wprowadzania na rynek coraz to nowszych klas, które często wyposażane są w asymetryczny spinaker, 420 jest nadal najpopularniejszą dwuosobową łódką juniorską na świecie. Planuję zbudować w porcie głównego miasta taką łódkę z rozwiniętymi dwoma żaglami i spinakerem.

Wymiary:

Długość- 13

Szerokość - 12

Wysokość- 15,5

3.Osoby zaangażowane: szymon5310

4.Potrzebne materiały:61 bloków żelaza, 1 stack czerwonej welny, 2 stacki białej wełny, 1 stack płotków

5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp):

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pueblos    3

Wygląda bardzo ładnie :) Można by zbudować to przy porcie, bliżej latarni, żeby spawić wrażenie, że to jest w ruchu. Port czeka na większe statki. Jestem na TAK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Trochę wydaję się za ciężki przez tą wełnę - zwłaszcza żagle. Jakby udało Ci się to zmienić to jestem na tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
szymon5310    0

Jak chcesz, to mogę zrobić rzadziej te żagle. Jak dla mnie jest dobrze. Obejrzyj sobie zdjęcia pływających żaglówek. Ja się dopasuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Wiem jak wyglądają żaglówki. Z tym że materiał jakiego jesteś zmuszony do użycia jest (wygląda na) ciężki. Mały patyczek i bycze żagle. Wolałbym takie bardziej smukłe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
szymon5310    0

Może teraz będzie lepiej. Poprawiłem foka(najmniejszy żagiel) i oddaliłem go od innych.

/>http://pokazywarka.pl/613q1k/

To jak??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
michiz0    11

Może teraz będzie lepiej. Poprawiłem foka(najmniejszy żagiel) i oddaliłem go od innych.

/>http://pokazywarka.pl/613q1k/

To jak??

mnie, się wydaję, że trochę za mała ta żaglówka ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
funLix    5

Bez urazy, bo fajny pomysł, ale mi się nie podoba.

Za mała rzecz żeby ładnie wyszła w MC wg. mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...