szymon5310 0 Napisano 12 Sierpień 2011 1.Nazwa projektu:Żaglówka klasy 4202.Opis projektu: Coś o łódkach tej klasy: 420 jest popularną na całym świecie dwuosobową łódką trapezową z symetrycznym spinakerem.Na świecie znajduje się około 56.000 420-ek.420 jest rozpowszechnioną klasą juniorską w 43 krajach na całym świecie, jest również łódką, która wielokrotnie była wybierana przez ISAF na Młodzieżowe Mistrzostwa Świata. Pomimo wprowadzania na rynek coraz to nowszych klas, które często wyposażane są w asymetryczny spinaker, 420 jest nadal najpopularniejszą dwuosobową łódką juniorską na świecie. Planuję zbudować w porcie głównego miasta taką łódkę z rozwiniętymi dwoma żaglami i spinakerem. Wymiary:Długość- 13Szerokość - 12Wysokość- 15,53.Osoby zaangażowane: szymon53104.Potrzebne materiały:61 bloków żelaza, 1 stack czerwonej welny, 2 stacki białej wełny, 1 stack płotków5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp):Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pueblos 3 Napisano 12 Sierpień 2011 Wygląda bardzo ładnie Można by zbudować to przy porcie, bliżej latarni, żeby spawić wrażenie, że to jest w ruchu. Port czeka na większe statki. Jestem na TAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 12 Sierpień 2011 Trochę wydaję się za ciężki przez tą wełnę - zwłaszcza żagle. Jakby udało Ci się to zmienić to jestem na tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon5310 0 Napisano 12 Sierpień 2011 Jak chcesz, to mogę zrobić rzadziej te żagle. Jak dla mnie jest dobrze. Obejrzyj sobie zdjęcia pływających żaglówek. Ja się dopasuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 12 Sierpień 2011 Wiem jak wyglądają żaglówki. Z tym że materiał jakiego jesteś zmuszony do użycia jest (wygląda na) ciężki. Mały patyczek i bycze żagle. Wolałbym takie bardziej smukłe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon5310 0 Napisano 16 Sierpień 2011 Może teraz będzie lepiej. Poprawiłem foka(najmniejszy żagiel) i oddaliłem go od innych./>http://pokazywarka.pl/613q1k/To jak?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 16 Sierpień 2011 Może teraz będzie lepiej. Poprawiłem foka(najmniejszy żagiel) i oddaliłem go od innych./>http://pokazywarka.pl/613q1k/To jak??mnie, się wydaję, że trochę za mała ta żaglówka ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funLix 5 Napisano 16 Sierpień 2011 Bez urazy, bo fajny pomysł, ale mi się nie podoba.Za mała rzecz żeby ładnie wyszła w MC wg. mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon5310 0 Napisano 16 Sierpień 2011 FunLix, jest wiele małych i ładnych rzeczy w minecrafcie. Ja po prostu trzymam proporcje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach