Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. i zrobieniu tego wszystkiego,czyli stworzeniu areny spleef i ustawieniu wszystkich rzeczy,które są potrzebne do rozgrywki.Tu właśnie rozpoczyna ..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. i zrobieniu tego wszystkiego,czyli stworzeniu areny spleef i ustawieniu wszystkich rzeczy,które są potrzebne do rozgrywki.Tu właśnie rozpoczyna ..."> Skocz do zawartości
  • 0
Trolek5621

[Solved]Problem z pluginem

Pytanie

Trolek5621    4

Cześć,

Mój problem polega na tym,że po instalacji pluginu SimpleSpleef Evolution na server bukkit tak jak na tym filmie 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

i zrobieniu tego wszystkiego,czyli stworzeniu areny spleef i ustawieniu wszystkich rzeczy,które są potrzebne do rozgrywki.Tu właśnie rozpoczyna się mój problem po odliczeniu 10 sek. do startu piszę mi tylko go! go! i cały czas to samo i nie pojawia mi się łopata do rozwalania bloków.

P.S

Posiadam pluginy WorldEdit i Vault.

Mam nadzieje,że pomożecie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Redux    168
Spróbuj z wersją 3.4.2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
adre    0

Wyświetlają się jakieś błędy w konsoli ? Film został nagrany ponad rok temu, ostatnia wersja pluginu jest na 1.6.2. Jeżeli masz 1.6.4 lub 1.7.2 plugin raczej nie będzie działał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Romek1337
      Cześć,
      Chciałbym się zapytać o jakiś godny polecenia silnik, który będzie obsługiwał pluginy i mody. Pobrałem silnik o nazwie Sponge, podobno można  tam instalować to i to lecz z tego co widze, poza modami nic więcej się nie da. Zależy mi na tym by działał na wersje 1.12.2. Jeśli jednak takowego silnika nie ma, moje pytanie brzmi: jest jakiś mod na forge, dzięki któremu będę mógł stworzyć portal do nowej mapy? Coś jak plugin Multiverse.
    • Przez Sh0uterS
      Witam!
      Jak w Tytule tworzę serwer RealLife i potrzebuję pluginu na tworzenie itemków, lub modyfikowaniu obecnych np. Mistyczny Kilof (kolorowy napis), oraz moc niezniszczalnosc 10 .
      Jeśli macie jeszcze jakieś fajne pl na reallife to podsyłajcie na pewno zobaczę lub nawet pobiorę. 
      Pozdrawiam Sh0uterS
    • Przez macflesz
      Znacie jakiś plugin na pieniądze typ timismoney ponieważ wymieniony wczesniej mi nie działa ps. mam serwer na aternos
    • Przez Wetto
      Cześć 
      Mam problem z wgraniem modyfikacji indrustrialcraft na serwer 1.11. Proszę o pomoc.
  • Dodaj nową pozycję...