Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez KombinatFabrycznySimonator
      Siemka :D,

Patrzac dzis slynna barejowska komedie o PRLu pod tytulem "Mis" (napewno kazdy z was to zna :P ) natknalem sie
      na dobra scene,ktora zaden youtuber nie wycial.Jest to scena, w ktorej stoi maluch/fiat 126p na przejsciu dla pieszych.
      W nim stary dziadzio najpierw urywa klamke,potem kicha i caly maluch rozpada sie w sterte czesci:

2:31 ,
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Ale temat tematu (;P) jest taki,ze potrzebuje porady,jakim programem do obrobki wideo moge latwo wyciac ta scene.
      Do tego jest wazne pytanie,czy to jest legalne i czy mi YT nie wymaze sciezki dzwiekowej ze sceny.
      Oraz czy mozna wyciachac to z plyty CD (Film "Mis"),czy trzeba niestety piracic (czego raczej bym nie chcial) ?

Prosze o pomoc,jestem nieobeznany w YT i robieniu filmow,a zamierzam byc pierwszy ktory wstawil ta scene
      na YT. Dzieki ;)

PS: Scena trwa od 2:31/2:32 do 2:42.Czyli 10-11 sekund.
    • Przez KombinatFabrycznySimonator
      Dybrry :)

Z racyjki ze nie jestem geniuszem od spraw kodowania i takich rzeczy,prosze kogos doswiadczonego w zamienianiu/tworzeniu
      texturepack'ow,zeby mi zamienil mossy cobblestone wall na takie cos:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

(oczywiscie bez lancuchow)

Za pomoc w tym drobiazgu bede bardzo wdzieczny :)

Pozdrawiam     Simo.
  • Dodaj nową pozycję...