Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Maϟter of Puppe†s

Ave!

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm... co by tu o swoim jestestwie napisać? :D

No cóż, jeżeli gram w Minecraft, to głównie na Freebuild.pl... Nie podam lokalizacji mej działki, gdyż właściwie sam nie wiem, gdzie stoi moja chatka. :)

Poza grami, nie tylko komputerowymi, interesuję się także karcianką Magic: The Gathering, którą wszystkim gorąco polecam, gdyż jest ona dobrym sposobem na spędzenie czasu z przyjaciółmi. Muszę także wspomnieć o Warhammerze, czyli grze bitewnej, w którą trochę grałem, lecz aktualnie bardziej rajcuje mnie malowanie modeli. :P

No i oczywiście coś, bez czego nie wyobrażam sobie życia, czyli... muzyka. A dokładniej różne odmiany metalu. Całkiem przepadam za Mercyful Fate, a także Metallicą (lipiec 2014!).

I to chyba na tyle, bo jakoś nie mam natchnienia. :)

Pozdrawiam,

Maϟter of Puppe†s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ewelina70    10

No cześć, z tego co ja słucham to Cię nic nie zainteresuje(No cóz, jak większości z tego forum z resztą )Napisane małą czcionką aby przypadkiem matejss czy inny troll tego pochodzenia nie wywoływał gównoburzy matejss jeśli to czytasz to wiedz, ze to jest EOT.

Masz tu kilka pytań

1) Lubisz czekoladę?

2) Optymista czy pesymista?

3)eee...To na razie tyle co mi do głowy przychodzi. No i tez na freebuildzie gram.

Edytowane przez Bad Cube

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cześć, z tego co ja słucham to Cię nic nie zainteresuje(No cóz, jak większości z tego forum z resztą )Napisane małą czcionką aby przypadkiem matejss czy inny troll tego pochodzenia nie wywoływał gównoburzy matejss jeśli to czytasz to wiedz, ze to jest EOT.

Masz tu kilka pytań

1) Lubisz czekoladę?

2) Optymista czy pesymista?

3)eee...To na razie tyle co mi do głowy przychodzi. No i tez na freebuildzie gram.

1) Tak, lubię czekoladę.

2) Raczej pesymista.

3) Aha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kovlor    1

No i widzę że kolejny porządny gracz do nas dołączył :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...