Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
tomasz424

Kto z adminów bawil sie TNT?

Rekomendowane odpowiedzi

tomasz424    3

Mariush_PL otrzymuje permanetnego bana.

Był jedyną osobą pomiędzy 5 a 7 rano. Był na tyle długo, aby mógł obejść mapę i podpalić port i osiedla.

Skad wiesz ze to nie burza??

Miom zdaniem ban niesluszny, ale niech mariusz sam sie wypowie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ZooM    0

Skad wiesz ze to nie burza??

Miom zdaniem ban niesluszny, ale niech mariusz sam sie wypowie...

Burza nie mogła spalić Actus, bo deszcz by ugasił ogień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Taurus97    1

A na przykład pole. Tam po części pada deszcz a po części nie. Ogień na pewno mógłby się przenieść. Poza tym Mariush jest farmerem i cuboid nie dałby mu spalić wszystkiego.

Nawet jeśli zaprzeczycie wszystkiemu to ktoś mógł to zrobić o np. 7.30

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monten98    4

Ja z kolegami na serwerze prywatnym robiliśmy drogi z wełny, jebnoł piorun i nagle nie ma dróg.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
speakn3t    0

A na przykład pole. Tam po części pada deszcz a po części nie. Ogień na pewno mógłby się przenieść. Poza tym Mariush jest farmerem i cuboid nie dałby mu spalić wszystkiego.

Nawet jeśli zaprzeczycie wszystkiemu to ktoś mógł to zrobić o np. 7.30

Jeśli by ktoś wszedł o tej 7.30, to przecież by logi zarejestrowały to, ale że nic takiego nie wydarzyło się, cała wina idzie na Mariusha_PL. Bo tylko on był wtedy na serwerze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Sorry, ale jak niesłuszny ban jeśli lava jest zablokowana na zapłon, pioruny też nie zapalają, nawet jak się go wywoła za pomocą komendy, a poza tym jakim cudem mógł by być przypadkowy zapłon, jeśli miasto spłonęło w 3 różnych miejscach nie powiązanych ze sobą nie spalając między sobą innych osiedli? To mi uzasadnijcie. Mariush_PL był prawie 2h na serwerze i miał bardzo dużo czasu na to. Następnie wyszedł, a 7 minut później wszedł awesomamorek po 2 minutach tp zrobił na spawn wpisał /ex i zastopował serwer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mariush    4

Jak wszedłem wszystko było spalone i dziękuje że przypisujecie mi bana tego który to zrobił ja wszedłem żeby tylko sprzedać zboże którego i tak nie sprzedałem bo piekarz nie działał i wyszedłem chwilę też rozmawiałem z awesomamor-kiem. nigdy też nie miałem zapalniczki na serwerze i co miałbym zyskać paląc to wszystko jestem modem na serwerze fb nigdy nic nie zgrifowałem ani nie zrobiłem nic w tym stylu...

Więc wielkie dzięki za niesłusznego bana na podstawie logów które pokazują że tylko wszedłem na serwer :\

Są to moje jedyne ss z wejścia na serwer w ten dzień niestety widać tu tylko jakie zastałem pole:

/>http://imageshack.us/photo/my-images/820/20110812065927.png/

/>http://imageshack.us/photo/my-images/191/20110812070006.png/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

Pole to codziennie rozwalone jest, ale sprawa z griferowaniem już wyjaśniona i zamknięta na amen. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

już zdjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...