Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Co oferuje wam gra? 6 unikalnych profesji. Rywalizacje z innymi graczami Nie musisz nic ściągać! Graj w szkole i pracy dzięki przeglądarce Interesująca fabuła i różnorodny świat Graj po polsku, z..."> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Co oferuje wam gra? 6 unikalnych profesji. Rywalizacje z innymi graczami Nie musisz nic ściągać! Graj w szkole i pracy dzięki przeglądarce Interesująca fabuła i różnorodny świat Graj po polsku, z..."> Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
tomi9933

Margonem - czyli wciągające 2d :)

Rekomendowane odpowiedzi

tomi9933    0

Witam.

Chciałbym polecić wam wciągającą i rozbudowaną grę Margonem -

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Co oferuje wam gra?

• 6 unikalnych profesji.
  • Rywalizacje z innymi graczami
  • Nie musisz nic ściągać!
  • Graj w szkole i pracy dzięki przeglądarce
  • Interesująca fabuła i różnorodny świat
  • Graj po polsku, zawrzyj nowe znajomośc
  • 300 tysięcy graczy
  • 20 000 potworków do zabicia
  • 500 questów do wykonania
  • 2000 lokacji do odwiedzenia
  • 10 000 przedmiotów do zdobycia
  • I prawie 50 światów!

Jest to także największa Polska graficzna gra MMORPG w przeglądarce, która zrzeszyła już setki tysięcy graczy! Dołącz i ty, już dziś :) Zarejestruj się pod tym linkiem i rozpocznij swoją fantastyczną przygodę:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Pozdrawiam!

Linki referencyjne?! Oj nieładnie... ~Chormon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matejss    0

Boże wyjdź z tym syfem. To najwiekszy syf 2013 wieku (tak.) Grywalnosc 1/10, dziwek 1/10 grafika 1/10. Tibia lepsza (serio. spolecznosc troche popsula).
Zrobione w RPG makerze. Ref link gtfo.

Graj w szkole i pracy dzięki przeglądarce

W szkole trzeba sie uczyc a w pracy pracowac! (w twoim wypadku na pewno. Grasz w margonem na lekcjach :G)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Povered    207
Trochu grałem, wbiłem 52lvl z pół EQ heroicznym i mi się znudziło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Do gry samej w sobie nic nie mam bo miałem tanca 98 lvl. Grało się dobrze, dopóki się nie znudziła... 2 hero w secie i reszta uni. Z tego co wiem to całe moje patologiczne podwórko w to maniaczyło (i prawdopodobnie maniaczy) xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Miloszu_xd    171

Człowiek młodszy to i przychylniej na coś takiego patrzy... Teraz taka gra raczej ani trochę by mnie nie zainteresowała :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

Tak samo było u mnie z Tibią. Jak byłem jeszcze w podstawówce (Tibia 8.0 to było coś...) to można było w to grać do upadłego. Teraz po powrocie do tego, aż mi się odechciewa grać jak na to patrzę *puke*. Człowiek z wiekiem poznaje nowsze technologie, tak samo jak i nowsze gry. Jednak dalej to nie zmienia faktu, że do Margo i Tibii nie mam nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
matejss    0

To co napisales sqn akurat w wiekszosci przypadkow nie ma sensu :D
Ja np. pamietam jak bylem mlodszy to sobie pogrywalem w golden axe, cannon fodder, sea dogs, starcraft, diablo 1 etc etc. i ja obecnie rowniez bardzo czesto gram w gry ktore gralem kiedys ;) W tibie gralem tez troche. Obecnie nie tykam z powodu spoleczonsci ktora popsula ta gre. Tak wiec mowienie, ze czlowiek przestaje w cos grac bo nowe technologie i nowe gry to zle mowienie.

btw. margonem jest glupi i zabiera pieniadze w szkole.

Edytowane przez matejss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4

@matejss: Jak byłem młodszy to grałem w Mario i strzelanie do kaczek. Teraz nie gram, bo na PC'cie to nie to samo co na pegazusie. Myślę, że spór tutaj jest bezsensowny ponieważ szanse są wyrównane. Jestem fanem MMO i grałem w ich przeogromną ilość. Nawet taka prosta gra jak Margonem potrafi zająć trochę czasu. Jeśli nie lubisz to nie graj :) Koniec z mojej strony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Michalteam    1

To nie jest zła gra. Jej jedyny problem to grafika, która w dzisiejszych czasach nie przyciąga wielu graczy. Polecam jeśli komuś to nie przeszkadza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...