Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Alagaezja

Mody pod 1.7.4

Rekomendowane odpowiedzi

Alagaezja    0

Witam mam małe pytanko od długiego czasu szukam modów pod 1.7.4 chodzi mi głównie o działający ModLoader oraz rei's minimap. czy ktoś może znalazł to gdzieś w necie? Jeśli tak byłabym bardzo wdzięczna za link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chormon    136

Na daną chwilę nie ma działającej wersji ModLoadera i Rei's Minimap pod wersję 1.7+. Zamiast ML możesz użyć Forge, który jest do ściągnięcia pod

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

(działa pod 1.7.4), ale nie jest oficjalnym wydaniem i może nie do końca dobrze działać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lukash64    0

Witam, chyba znalazłem dobry temat, bo szukam Single Player Commands pod 1.7.4. :D W necie już trochę szukałem i nie bardzo mogę znaleźć, jedynie widziałem jakieś pod starszą wersję 1.7.2. Mówią, że będzie działać mi na 1.7.4, więc uwierzyłem i pobieram, niestety była tylko możliwość instalacji manualnej, zrobiłem wszystko wg. instrukcji zamieszczonej wraz z tą modyfikacją. I uruchamiam grę i żadne wpisane komendy nie działają, z tego co wiem to zawsze po uruchomieniu zapisu, na dole widniał napis Single Player Commands, czy coś w tym stylu a tu nic :/. Z góry dzięki, za odpowiedź. Przepraszam jestem tutaj świeży :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...