Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
tolberti

Zachowanie wojowników

Rekomendowane odpowiedzi

tolberti    4

Niektórzy wojownicy zachowują się karygodnie, bardzo mi się to nie podoba. Ci co aplikują do straży wszędzie szukają bandytów, a bandyci szaleją łukami jak idioci. Piszę żebyście ludzi się opamiętali bo obydwie strony zachowują się jak dzieci. Ci co chcą zostać bandytami niech atakują ludzi na traktach i tak dalej a nie w miejscach publicznych jak to miało dzisiaj miejsce. Do tego przyszli strażnicy niech nie szpiegują wszystkich i wszędzie bo mnie by krew zalała. Jest to po prostu szukanie zaczepki. Niech "bandyci" się ogarną a co do "prawie strażników" tutaj jest lista jak się zachowywać:

1. Nie szpiegujemy innych, jesteśmy strażą nie tajniakami.

2. Bronimy ludzi bezbronnych.

3. Nie szukamy zaczepki.

4. Nie oskarżamy każdego wojownika co jest poza miastem.

5. Patrolujemy obszary zagrażające innym graczom jak drogi albo wioska.

6. Jesteśmy ogarnięci.

7. Nie wszczynamy burd.

8. Znów jesteśmy ogarnięci.

9. Nie zachowujemy się jak dzieci.

Dlaczego piszę ten post?

Dlatego, że serwer wygląda jakby się tam wojna toczyła, farmerzy nie mogą z domu wyjść bo zadyma. Wojownicy tłuką się jak idioci i każdy oskarża każdego

Generalnie jak ktoś z przyszłej straży będzie robił dym to podziękuję takiemu bo mamy pilnować porządku a nie szukać nieporządku.

Edytowane przez tolberti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monten98    4

Chciał bym dodać, że jak by powstała ranga Bandyty to mógł by on zabijać tylko jeśli ktoś mu to zleci a nie, że widzi pierwszą lepszą osobę to wyjmuje miecz. No a na szlakach i poza miastem to inna rzecz, tam by musiał zabijać bo dużo osób nie wynajmowało by go zbyt często więc musiał by jakoś zarabiać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Markus125    7

W imieni całej " przyszłej straży" z góry przepraszam za całe zamieszanie i szpiego wanie, lecz chaos w wiosce to nie była żadna zaczepka lecz uspokojenie sutuacji walki miedzy farmerami i zburzenie " zamieszek ", to nalezy do naszych obowiazków lecz nikt nas wtedy nie słuchał. obiecuje że to sie więcej nie powtórzy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tolberti    4

Monten prawie mądrze gada. Bandyci czekaliby wieczność na zlecenie. Bandyci powinni móc atakować każdego gdzie jest PvP, wtedy będzie sprawiedliwie. A jak kogoś załatwią to ustawia herobounty na rzezimieszka i tak jakiś łowca głów zarobi albo strażnik premię dostanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość camil92PL   
Gość camil92PL

A ja informuję, że każde zabójstwa na terenach no-PVP skutkują banem, więc zachęcam do robienia screenów jak gracz łamiący regulamin używa szczególnie łuku w miastach czy też kopalniach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lizak    7

No, jednak Tolberti tego nie olewa ;) Myślałem, że dla niego taka praca straży miejskiej w MC to normalka, ale się myliłem ;) + dla ciebie i powodzenia w ogarnięciu tego. Może się jeszcze spotkamy po przeciwnych stronach "łyżki" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...