Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Artike

Teraz to i ja Odchodzę

Rekomendowane odpowiedzi

Artike    0

Witam!

Po ostatnich zmianach na serwerze postanowiłem odejść. Myślę że większość Administracji/Moderacji domyśli się powodu, natomiast uważam że gracze nie musza wiedzieć. Chciałem podziękować całej ekipie freebuild za wspólnie spędzony czas oraz mnóstwo zabawnych sytuacji. Ugulele dziękuje szczególnie ponieważ z nim dogadywałem się najlepiej, Monu dziękuje za wszystkie komentarze do jego rozgrywek single-player które mnie drażniły ;) Golzebowi za róże filozoficzne rozmowy o powstaniu świata i wgl. Sqn'owi za to że przez przypadek zachęcił mnie do osu (nawet do teraz tego nie wiedział :P ), Eniowi za parę wspólnych eventów których było naprawdę niewiele. A z poza ekipy dziękuje Klaudik która często się na mnie fochała (ale sie do tego nie przyzna) Matejsowi za nasze wspólne "inteligentne" tematy do rozmów. I tyle, jeśli kogoś pominąłem to przepraszam, ale naprawde dziękuje wszystkim za wspólny czas na serwerze i poza nim. Myśle że nie wrócę prędko albo nie wrócę wcale, jednak jak bym był potrzebny macie do mnie kontakt.

Ale na ta chwile mówię wam:

PaPa

I proszę o odebrane rangi na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...