Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
MrUgulele

Budowa nowej edycji

Rekomendowane odpowiedzi

MrUgulele    3

Temat, który drażni mnie obecnie najbardziej. Musimy wyrobić się bardzo szybko i nowa edycja musi być gotowa najszybciej jak się da. Powiem tak, ja już nie apeluję a błagam Was o pomoc i skierowanie wszystkich sił na budowę. Mamy rozpoczęte 4 osiedla, ale żadne nie jest ukończone nawet w 10%. Ponadto spawn i rynek główny jest w rozsypce. To powinno rosnąć jak na drożdżach a wygląda jakby się cofało. Ja osobiście rzucam w tym momencie wszystkie siły na budowę nowej edycji. Każdy kto może i ma chociaż minimum umiejętności niech rzuci się na budowę starego miasta. Osiedla zrobicie, gwarantuję wam. Będziecie mogli je kontynuować nawet po starcie, a ja na Spawnie nie mogę postawiać rusztowań i tabliczek z napisem: "nieskończone bo ekipa się opierdalała. Od dziś porzucamy wszystkie osiedla, i budujemy tylko budynki na mapę główną. Do wykonania pozostały:

- Centrum handlowe - sqn_x_x

- Bazarki - figosław

- Las publiczny - brak LASU NIE BĘDZIE.

- Ratusz(spawn) - MrUgulele, Skur3byk

- Kamienice - brak

- Parki - Adrianos1998

- ArenaPVP - Monualen 

- Bank - Monualen

- Giełda - brak

- wiezowce - kazdy minimum 5 wiezowców musi wykonać (dużych, małych ale zawsze)

- Dworzec Kolejowy - brak

- Lotnisko - co najmniej kilka osób

- Lorette de Mare(lokacja wakacyjna) - Macius + kilka osób

- Posterunek Policji - bl1nde

- Telewizja - bl1nde

To jest najpilniejsze, może poza Lorette de Mare, ale reszta ma być wykończona najszybciej jak się da. Do 2 lutego prosiłbym o wykończenie wszystkich budynków publicznych, po tym terminie dostaniecie maks tydzień na wykończenie osiedli. Porem najprawdopodobniej startujemy. Co najmniej jedna osoba musi być na serwerze. Liczba eventów zostaje ograniczona maksymalnie w celu zapewnienia jak największej ilości czasu na budowę. Ogłaszam pełną mobilizacje. Do broni Towarzysze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
bl1nde    5

Ja mam życie... 

Teraz poważnie, zbuduje jeszcze dwa biznes parki + las i jedną lub dwie kamienice. To jest bardzo optymistyczna wersja gdyż na styczeń mam do zrobienia już pięć stron internetowych...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

Aktualnie budowę nowej edycji przeznaczam SeeRazo. Jego pomysły i propozycje, są oryginalniejsze.

Od teraz wszystkie pytania, prośby, zatwierdzenia, pomysły kierujecie właśnie do niego. Jego i moje zdanie jest najważniejsze.

Ugu, bardzo dziękuje za prowadzenia budowy do chwili obecnej. Oczywiście Twoje zdanie jest ważniejsze, niż innych budowniczych.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

Nowym członkom, ekipy powiem w skróconej wersji co będzie się działo na VIII Edycji Freebuild.

Serwer chcemy bardziej urealnić, mam na myśli autobusy, pociągi, samoloty, tramwaje.. Autobusy będą jeździć po głównym mieście, a tramwaje po centrum. Pociąg będzie zawoził ludzi do wioski, a samolot na wyspę wakacyjną. Również nie zabraknie typowych osiedli typu średniowieczne, China Town, Atlantyda.

Jak już zdążyliście się zorientować, będę 2 główne miejscowości miasto i wioska. Dodatkowo każdy członek ekipy musi zbudować własne małe miasto, które z czasem dzięki graczom będzie się rozwijać, albo własne osiedle.

Chcemy by gracz, czuł się zaszczycony, że gra na naszym serwerze, dlatego każdy musi coś robić i dać z siebie wszystko.  Jak nie umie ładnie budować, to niech pomaga, albo buduje parki, które są również nam potrzebne.

Mamy bardzo mało czasu, niech więc każdy coś robi, niech każdy pomaga.. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
bl1nde    5

Pomysł o którym rozmawialiśmy wczoraj na budowlanym : zrobić ze dwa, trzy typy budynków "w budowie" dodać tam jakiś dzwig, koparke czy coś żeby wyglądało jak w świecie realnym. Myślę że byłoby fajnie np zrobić tak jakiś wieżowiec w centrum (tym się mogę zająć to mi wychodzi najlepiej :D )

Przyjęto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
GreenSneaky    39

Proszę o udzielanie się w dyskusjach na trello. Pamiętajcie wszystko wpływa na waszą ocenę pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...