Sniezyn 1 Napisano 11 Sierpień 2011 Witam.Chciałbym napisać krótki poradnik jak efektywnie kopać.Efektywne kopanie typu 3wysokości i 3szerokości jest powolne.Najlepiej kopać tunel : 2 na 1*Ja na serwerze FB.minecraft.pl (na innych nie gram ) Znalazłem ponad stack** żelaza ,8 diamentów i trochę niebieskiego barwniku. A oto przygotowanie do kopania: 4 żelazne kilofy,3 skalne łopaty(mogą być z lepszego materiału ) oraz wiadro z wodą w razie napotkanie lawy .Takie kopanie jest naprawdę BARDZO EFEKTOWNEPOLECAM oraz pozdrawiam -sniezynZnaczenia:*- wielkość otworu na pojedyńcze drzwi**-Stack to znaczy 64x jakiegoś itemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pfdarky123 Napisano 15 Wrzesień 2011 odkryles ameryke kolumbie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidHard 2 Napisano 28 Wrzesień 2011 thx za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidHard 2 Napisano 28 Wrzesień 2011 ja znalazlem 36 diaxow i 4 stacki zelaza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 29 Wrzesień 2011 Nie ten dział...Dział -> poradniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kitkat 0 Napisano 29 Wrzesień 2011 co jak co ale lepiej kopac 3x3 i wtedy masz wieksze szanse zapisz to sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jolgo 2 Napisano 18 Październik 2011 ja sie nie zgadzam co do kopania 2x1. jest to efektowne jeżeli szukamy spawnerów cave'ów lub źródełek lawy nie polecam też kopania 3x3. ja kopie 2x2 wynik: w 3 dni 105 diamentów żelazo i złoto ok. 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach