MIHO 5 Napisano 27 Grudzień 2013 Witam czy jak pobrałem TF2 z torrent to będzie działało z moim kontem steam? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrad11901 25 Napisano 27 Grudzień 2013 A po co pobierałeś z torrentów, skoro ta gra jest dostępna za darmo poprzez Steam? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejss 0 Napisano 27 Grudzień 2013 nie bedzie. Nie wiem na cholere pobrales z torrentow skoro tf2 nie dosc, ze darmowe to jeszcze transfery na steamie sa owiele lepsze XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MIHO 5 Napisano 27 Grudzień 2013 Jak pobierałem z torrent to jeszcze o tym nie wiedziałem a niechce mi się pobierać 2 razy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matejss 0 Napisano 27 Grudzień 2013 to masz problem :) Praktycznie masz wersje non-steam i to sie rowna z duza iloscia cheaterow i mala iloscia serwerow. Tak więc gratuluję używania mózgu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 27 Grudzień 2013 Działać nie będzie. Polecam usunąć i pobrać od nowa na steamie. edit swoją drogą wyjaśnione, więc zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach