Ewelina70 10 Napisano 25 Grudzień 2013 Witam. Chciałabym sobie kupić jakąś piosenkę korzystając z aplikacji Nokia Muzyka. Pojawiają się tam formy płatności. Pokazała mi sie tam tylko opcja zapłacenia kartą kredytową. Moje pytanie do was jest takie: Czy dałoby się kupować z tej aplikacji za pieniądze z karty sim? Sent from my Windows Phone using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KLIFord 120 Napisano 25 Grudzień 2013 Przykro mi ale raczej nie-e chociaż nie sprawdzałem tego nawet... ale już wnioskując, że innej opcji płatności nie widać [: Taka firma w tym przypadku Nokia Muzyka musiała by mieć podpisaną stosowną umowę z daną siecią telefonii, tak aby jej działanie obciążało bezpośrednio rachunek kliencki... Jak się orientuje jest kilka takich już sieci współpracujących ale z wieloma aplikacjami ale nie pamiętam jakie i gdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Poms 12 Napisano 25 Grudzień 2013 Niestety nie da się.. ;c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach