Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
mariush

Karta Dźwiękowa

Rekomendowane odpowiedzi

mariush    4

Witam szukam porady odnośnie karty dźwiękowej (UWAGA! UWAGA! tym razem nie chodzi o problem ze sprzętem !! :D ).

Chodzi o to ze słuchając sobie niedawno muzyki pomyślałem "hmm co tu zrobić żeby lepiej tłukło ??" wtem narodził się mój plan i zbudowałem wzmacniacz który działa na 6v z paluszków, ale jednak po przemyśleniach na 1 tranzystorze i bez potencjometru, bez dobrego napięcia uj z tego bedzie :/ że nie chce mi sie kombinować w najbliższym czasie to chce sprawić sobie kartę dźwiękową i tu proszę o porady max 200zł (chodzi o to by była lepsza od integry ASUS M5A97 EVO R2.0.

Póki co moimi kandydatami są:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

PS.

Nie zależy mi na przestrzennym 7.1 bo nie mam takiego wzmacniacza by to uciągnąć szukam głównie 5.1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mariush    4

Jak zwykle dzięki Green :) i jescze pytanie bo nie chcę robić nowego tematu żeby forum nie zaśmiecać bo jak mam Radeona 6850 pod monitor 23cal podpięty to jest obraz jak żyleta a z moim telewizorem 32cal obraz jest tylko na 1980p i strasznie pali w oczyh i ciężko coś przeczytać telewizor ma wejście HDMI, może wiesz jak zrobić lepszą jakość obrazu ?

Paczałem już w catalyscie na pilocie od tv i nic wszystko jakby rozmyte.

Edytowane przez Mariush_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ShinoPL    1

Tak jak pisał Green.

JA posiadam taką i powiem bazy są wyjefajne :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...