robetjak 21 Napisano 11 Sierpień 2011 Nick: robetjakWiek: 14Klasa: DrwalHistoria:Oto moja historia: urodziłem w pewna małej wiosce niedaleko Vanderin. Matka moja była wdową ja zaś jej jedynym synem. Moja matka ciężko pracowała aby zapewnić mi to co potrzebne do życia, kiedy skończyłem 12 lat zacząłem uczyć się fachu drwala aby pomóc mej schorowanej matce. W wieku 17 lat zostałem sam moja ukochana mama zmarła… Ja zaś żyłem spokojnie aż do dnia śmierci Wielkiego Cesarza. Po jego śmierci jego synowie toczyli zażarty bój o władzę nad królestwem Vanderin ,jedna z tych bitew stoczyła się blisko mej rodzinnej wioski bojąc się śmierci i niewoli ukryłem się w piwnicy mojej chatki. Po dwóch dniach wszyłem z niej i ujrzałem spustoszoną wioskę i wielu martwych ludzi, nie mając już nic do stracenia ruszyłem w stronę Vanderin W mieście było pełno ludzi biegających w różne strony, postanowiłem kupić bilet za ostatnie pieniądze jakie miałem przy sobie, wsiadłem na statek i odpłynąłem, po kilku dniach żeglugi dopłynęliśmy do brzegu. Kiedy wysiadłem ze statku oczom mym ukazał się piękny widok, ujrzałem bowiem wspaniałe królestwo Regnum, królestwo tak piękne że postanowiłem tu rozpocząć nowe życie, życie pełne szczęścia i radościJak również postanowiłem że będę dalej wykonywał swą dawną pracę, pracę drwala.Skin:/>http://www.planetminecraft.com/skin/settler-version-2/Poprawiłem historię. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monten98 4 Napisano 11 Sierpień 2011 Moim zdaniem historia do niczego, nie dopływasz łodzią tylko statkiem i Jeśli dopłynąłeś do Actus to już byłeś w Regnum, w dodatku dopływasz jak miasto jest już skończone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Y4nuszek 18 Napisano 11 Sierpień 2011 Do poprawyJak dotarłeś do Actus które jest w Regnum, po co idziesz jeszcze do Regnum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robetjak 21 Napisano 13 Sierpień 2011 Historyjka zmieniona, mam nadzieję że będzie pasować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Y4nuszek 18 Napisano 13 Sierpień 2011 Dalej jest błąd. Regnum to nie miasto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robetjak 21 Napisano 13 Sierpień 2011 Juz zrobione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizak 7 Napisano 13 Sierpień 2011 Czepiają się takich drobnostek Teraz podanie jest okey z jednym wyjątkiem urodziłem w pewna małej wiosce Popraw to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach