Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
robetjak

robetjak [Do poprawy]

Rekomendowane odpowiedzi

robetjak    21

Nick: robetjak

Klasa: Drwal

Historia:Oto moja historia: urodziłem w pewna małej wiosce niedaleko Vanderin. Matka moja była wdową ja zaś jej jedynym synem. Moja matka ciężko pracowała aby zapewnić mi to co potrzebne do życia, kiedy skończyłem 12 lat zacząłem uczyć się fachu drwala aby pomóc mej schorowanej matce. W wieku 17 lat zostałem sam moja ukochana mama zmarła… Ja zaś żyłem spokojnie aż do dnia śmierci Wielkiego Cesarza. Po jego śmierci jego synowie toczyli zażarty bój o władzę nad królestwem Vanderin ,jedna z tych bitew stoczyła się blisko mej rodzinnej wioski bojąc się śmierci i niewoli ukryłem się w piwnicy mojej chatki. Po dwóch dniach wszyłem z niej i ujrzałem spustoszoną wioskę i wielu martwych ludzi, nie mając już nic do stracenia ruszyłem w stronę Vanderin

W mieście było pełno ludzi biegających w różne strony, postanowiłem kupić bilet za ostatnie pieniądze jakie miałem przy sobie, wsiadłem na statek i odpłynąłem, po kilku dniach żeglugi dopłynęliśmy do brzegu. Kiedy wysiadłem ze statku oczom mym ukazał się piękny widok, ujrzałem bowiem wspaniałe królestwo Regnum, królestwo tak piękne że postanowiłem tu rozpocząć nowe życie, życie pełne szczęścia i radości

Jak również postanowiłem że będę dalej wykonywał swą dawną pracę, pracę drwala.

Skin:
/>http://www.planetminecraft.com/skin/settler-version-2/

Poprawiłem historię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monten98    4

Moim zdaniem historia do niczego, nie dopływasz łodzią tylko statkiem i Jeśli dopłynąłeś do Actus to już byłeś w Regnum, w dodatku dopływasz jak miasto jest już skończone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lizak    7

Czepiają się takich drobnostek :D Teraz podanie jest okey z jednym wyjątkiem

urodziłem w pewna małej wiosce
Popraw to ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...