Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
zegarek

Jak "przenieść" mody?

Pytanie

zegarek    0

Grałem na launcherze zycza i miałem bardzo fajne mody na multi, kupiłem premium i że jest 1.6.4 mody instaluje się inaczej. Więc już mi nie działały tak jak na zyczu. Czy jest jakaś możliwość przeniesienia jakiegoś folderu żeby znowu działały tylko na tym launcherze premium? Chciałem je instalować pojedynczo, szukałem w internecie instrukcje ich instalowania, ale jednak nie działały

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Miloszu_xd    171

Nie działały? Spróbuj postąpić według tego poradnika 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Jak to nie pomoże, to coś się wymyśli

Ew. przenieś odpowiedni folder z folderu versions w piracie do tak samo nazywającego się folderu od oryginału

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
NIkerrs    0

Chyba musisz sobie samemu wgrac od nowa mody ponieważ mc by zyczu inaczej wgrywa mody :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
zegarek    0

Ok, zainstalowałem 2 z 5. Największy problem mam z forge po którego zainstalowaniu nie mogę uruchomić mc (włączam launchera, loguje się klikam PLAY i znowu mi wraca do tego). A właśnie te 3 mody go potrzebują.

Wszedłem na zycza i wymienię te mody które tam są: Zan Minimap (zastąpiłem rei ale zan lepsza), Minecarft Forge, Optifine (zainstalowałem bez problemu), iChun utils, better sprinting i jest jeszcze którego nie mam zainstalowanego, chyba nazywał się damage idicators (pokazuje ile hp zostało przeciwnikowi/ mobowi)

Miloszu tylko że w piracie nie miałem folderu versions tylko tam wszystko było w bin > minecarft

Edytowane przez zegarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...