Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
HBNDF

Prom Stena Vision i Niszczyciel ORP Błyskawica

Rekomendowane odpowiedzi

HBNDF    2

Chciałbym przedstawić dwa statki zbudowane przez ze mnie Stena Vision i ORP Błyskawica.

Oto screenshoty:[attachment=1694:2013-12-22_18.54.07.png][attachment=1695:2013-12-22_18.58.56.png][attachment=1696:2013-12-22_18.55.21.png]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HBNDF    2

Oto kolejna porcja przedwojennych polskich niszczycieli [kontrtorpedowców] ORP Burza i ORP Wicher:

[attachment=1697:2013-12-23_10.15.16.png]

Zdjęcie ORP Wicher wstawie póżniej!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KLIFord    120

Ja wiem, że to gra dla dzieci i dzieci w niej rysują, ale uwierz mi, że twoje prace są tak słabe i tak nie ładne, że aż prosisz się o wyśmianie [-:

Oszczędzę Ci tego i na prośbę zamknę temat, a ty włącz przeglądarkę internetową (wielu z Was mówi na to wUoncz neta :P) wpisz sobie łądnie google.pl - potem wpisz 'statki minecraft' kliknij szukaj, a na końcu wybierz przycisk "Grafika" i porównaj tamte budowle z tymi swoimi [-: 

Dziękuje i polecam się podszkolić, aktualnie 2/10 za chęci [-:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HBNDF    2

Po pierwsze mogłeś oszczędzić krytki!! Zrób lepszy statek to może wtedy pogadamy, a nie że się sugerujesz jakimiś pracami z google grafika.A po drugie moje statki są w 70% ukończone są nie dopracowane ,nie posiada szczegółów.

Edytowane przez HBNDF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KLIFord    120

Po pierwsze i ostatnie nie była to jeszcze krytyka a jedynie spuentowanie twojej pracy i próba oszczędzenia Ci zakłopotania i wstydu [-:

Nie umiem ślicznie budować, więc się za to nie biorę i tym bardziej nie staram się pokazać to światu skoro czegoś nie umiem, to takie racjonalne podejście którego widocznie Tobie brakuje. Bo raz, że poważnie nie umiesz budować, to dwa, nie masz za grosz samokrytyki, i to będzie Cie bolało w przyszłości.

A prace na images.google.com są jak najbardziej przydatne do sugerowania się nimi, bo są, przynajmniej być powinny wyznacznikiem dla Ciebie i twojej nauki budowli!

Skoro twoje pracę nie są nawet w 70% ukończone to, mógłbyś to o nich napisać wcześniej, po za tym brakuje im jakieś jeszcze 130% aby wyglądały jako tako [-:
Pozdrawiam i zważaj sobie z pyskówką nawet w święta [-:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...