Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość MaciusSliczny

Rekrutacja na DJ

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

sgXVTuo.png

TEAMSPEAK REKRUTACJA 2013

Chciałeś kiedyś zostać DJ'em na TS? Teraz już możesz!

Jedyne co musicie zrobić, to spełnić wymagania i napisać podanie w tym temacie na forum.

jeśli pojawi się tutaj jakiś post niebędący podaniem, zostanie on usunięty. Każdy DJ otrzymuje swój prywatny kanał w którym będzie prowadził różnorakie audycje, karaoke itp.

Wymagania:

• Ukończony 14 rok życia (chłopcy muszą mieć mutację).

• umiejętność posługiwania się mikrofonem i programy do puszczania muzyki (SteroMixer, Virtual Audio Cable itp).

• Znajomość regulaminu serwera TeamSpeak sieci Minecraft.PL.

• Wzorowa aktywność.

!UWAGA Jest ograniczona ilość miejsc! 

Podania piszemy według wzoru:

1. Nick: <nick, którego używasz na serwerze TS>.

2. Nick w MC: <nick twojego konta w grze Minecraft>.
3. Wiek: <podaj swój aktualny wiek>.
4. Doświadczenie: <wypisz swoje umiejętności dotyczące grania na serwerach TS, jeżeli takie są>.
5. Mikrofon: <tak/nie>.
6. Średni czas spędzany na TS (dziennie): <czas mierzony w godzinach>.
7. Coś o sobie: <kilka zdań na swój temat>.
8. Dlaczego Ty masz zostać DJ: <w kilku zdaniach dlaczego właśnie Ty>.

Rekrutacja podzielona jest na 2 etapy:

1 etap - podanie.

2 etap - etap przeprowadzany na TS, osoba która się dostanie będzie musiała odpowiedzieć na kilka pytań, udowodnić że nadaje się na DJ i pokazać że umie grać.

POWODZENIA! ;)

Pcyrw4S.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
Napiszę jako pierwszy, żeby dodać ludziom odwagi ;3

Nick: Przeważnie będzie to Monualen.

Nick w MC: Także Monualen.

Doświadczenie: Doświadczenie? Raczej brak. Ale umiejętności w używaniu programów do puszczania muzyki posiadam (Virtual Audio Cable rzadziej, ale Stereo Mix oczywiście).

Mikrofon: Tak.

Średni czas spędzany na TS (dziennie): O jejku, dużo. Z 6 godzin może i będzie.

Coś o sobie: Mam na imię Michał, obecnie jestem Administratorem serwera Freebuild. Lubię jeździć na rowerze... I uczę się grać na pianinie. I gram w osu! . I czytam mangę. I oglądam anime.

Dlaczego Ty masz zostać DJ: A dlaczego nie? W weekendowe dni przyda się DJ puszczający muzykę. Puszczałbym muzykę w "moim typie" czyli dubstep, nightcore... I tego typu rzeczy. Na TS przyda się doświadczony w obsłudze programów "muzycznych" DJ.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość havoC4   
Gość havoC4
Nick: Lubię go zmieniać, jednak zawsze występuje w nim mój nick z Mc (a właściwie jego część, bo samo "sqn")

Nick w MC: sqn_X_X

Doświadczenie: Czasami przesiaduję na muzycznych i puszczam kilka utworów dla bardzo małej publiczności (serwer pustoszeje szybko, więc nie ma dla kogo). Oczywiście StereoMix, bo czemu by nie?

Mikrofon: <tak/nie>.

Średni czas spędzany na TS (dziennie): W wolne dni mogę być od rana do wieczora :) (W szkolne dopiero od południa i zdecydowanie krócej... Nauka itp)

Coś o sobie: Mam na imię Jakub. Nie lubię być mainstreamowy. Poza komputerami, spędzam swój wolny czas przy rakietkach i stole (Czytaj: gram w tenisa stołowego). Nie lubię hipsterów (... a poza tym: "dresów", dzieci neo, hip-hopu, rapu, popisujących się trolli, dysmózgii, pseudo-katolików, kalafiorowej...). Poza tym jestem otaku i przesiadywałem w przeszłości na kucykowym fandomie.

Dlaczego Ty masz zostać DJ: Słucham przeróżnych typów muzyki. Wszyscy których spotkam mówią, że gust mam nietypowy, ale pomimo tego chcę rozpowszechnić mój ulubiony gatunek jakim jest breakcore (ewentualnie hardcore lub ambient/artcore). Oczywiście mam wyciszony pokój, więc czemu by nie pobawić się w radio?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KubaAseph    28

1. Nick: KubaAseph

2. Nick w MC: KubaAseph
3. Wiek: 13
4. Doświadczenie: Boty muzyczne, VAC.
5. Mikrofon: Tak
6. Średni czas spędzany na TS (dziennie): 3-4
7. Coś o sobie: Żyję
8. Dlaczego Ty masz zostać DJ: Posiadam dobrą muzykę, potrafię zrobić music bota w 5 minut, znam serwisy z muzyką.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Figoslaw    0

1. Nick: Figoslaw

2. Nick w MC: Figoslaw
3. Wiek: 18
4. Doświadczenie: Grałem na kilku serwerach TS, obecnie współpracuję z kilkoma radiami internetowymi. Chwilowo przebywam na urlopie, ale po nowym roku ruszam do boju. Działałem w porozumieniu z portalem www.polskastacja.pl
5. Mikrofon: Tak
6. Średni czas spędzany na TS (dziennie): 8/24
7. Coś o sobie: Nazywam się Kacper. Obecnie uczęszczam do klasy maturalnej Liceum Ogólnoształcącego. Interesuje się językiem HTML, z którym wiążę swoją przyszłość. Poza tym moją pasją jest żużel ( AVE FALUBAZ <3) i muzyka.
8. Dlaczego Ty masz zostać DJ: Jestem miły i pomocny. Potrafie rozgrzać każdy typ słuchacza. Puszczam tylko najnowsze hity, choć czasem watro powrócić w stare dobre czasy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MaciusSliczny   
Gość MaciusSliczny

Podania zaakceptowane:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Zapraszam Was na drugą część rekrutacji na TS. Gratuluję!

Reszcie osób dziękuje za udział. Jednak nie poddawajcie się, nie teraz to następnym razem! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez adupl21
      Witam, szukam grupy 3-4 do tworzenia serwera typu survival/freebuild. Na początek myślę o 30-50 slotach, jeśli uda się rozwinąć serwer oczywiście będziemy powiększać liczbę slotów. Dodam że posiadałem jakieś 2 lata temu kilka serwerów cieszących się dosyć dużą popularnością, niedawno wróciłem do Minecraft'a dlatego muszę sobie cześć rzeczy przypomnieć. Chętni pisać pw

Wymagania: 
      najlepiej 15+
      discord
      sprawne mikro
      znajomość pluginów itp
    • Przez adupl21
      Witam, poszukuje ok.10 osób na nowo stworzony przeze mnie serwer survival typu dobrze znana Kwadratowa Masakra czy dalej aktualna Ferajna. Szukam w miarę ogarniętych osób najlepiej 14+ z discordem. Chętni pisać priv
    • Przez Ciaston
      Witam. 
      Mam pewien problem z teamspeakiem oraz minecraftem. Otóż chodzi o to, że gram z kolegą w minecrafta na trybie pełnoekranowym i rozmawiam z nim na teamspeaku i kiedy jestem na zewnątrz to wszystko jest ok. Ale kiedy schodzę do kopalni to nagle przestaje mnie słychać, tak jagby mikrofon nie działał, ale kiedy zmieniam na tryb gry w oknie to nagle mnie słyszy. Nie wiem co z tym prosić, proszę o pomoc.
    • Przez Eros1337
      IP DO SKOPIOWANIA:
      VIXENCLAN.PL

O nas:
      Nasz serwer prowadzimy już ponad rok i wiemy jak najlepiej się nim zająć.
      W dużym stopniu dbamy o bezpieczeństwo naszych użytkowników by każdemu
      rozmawiało się jak najlepiej.
      Posiadamy:
      - Autorskie pomysły
      - Autorskie Aplikacje
      - Własne logo oraz promo serwera
      - Boty muzyczne
      - Miłą i doświadczoną Administracje
      - Stabilną maszynę która znajduję się w
      Warszawie dzięki czemu są niskie pingi
      Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia i wypowiedzenia się 
      na temat naszego serwera w komentarzu!

Promo serwera:

• Przez Ciastekkk_PL
      Zapraszamy wszystkich na rekrutacje do serwera teamspeak'a PSG!
      [Polska Społeczność Graczy]

IP: PSGPL.myts.pw

Prowadzimy rekrutacje na rangi:
      -Opiekun,
      -Moderator,
      -Helper

1.Aby podejść do rekrutacji należy: -Mieć skończone 13 lat, -Posiadać znajomość obsługi teamspeak, -Znać regulamin Administracji jaki i rangi do której rekrutacja,oraz regulamin serwera, -Zgłosić rekrutacje komentarzu oraz stawić się w wyznaczonym terminie na kanale.                                                                                                                                                                                                                       Zapraszamy!
  • Dodaj nową pozycję...