Poms 12 Napisano 15 Grudzień 2013 (edytowane) Nick w grze oraz imię: MrPoms, Jakub Wiek : 15lat Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Leci już drugi rok powoli.. Grałem na serverze Wykopowym oraz Polycraft, po wycofania tych serverow mialem krotka przerwe w tej sieci.. Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: Znam dużą ilość komend i pluginow, od podstawowych takich jak np. World Edit czy World Guard do bardziej skomplikowanych.. Przed rozpoczeciem dzialalnosci i tak powtórze wszystkie komendy pluginów znajdujących sie na serverze. Moje wcześniejsze doświadczenie: Moje doswiadczenie jest bardzo duże, w tej sieci opiera sie na moderowaniu starego polycraftu.. Bardzo dużo ludzi, nadal bedących w tej sieci jak i starych Adminow zna mnie bardzo dobrze, wiec wrazie watpliwosci mozna sie kogos zapytac. Cała historie mogę opowiedziec na ts3, ponieważ przewineło sie bardzo dużo rang oraz funkcji.. Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: Oczywiście zalezy w jakie dni. W tygodni napewno 1 godzina dziennie. W weekendy zdaza sie siedziec nawet po 5 godzin.. Coś o mnie: Jestem Jakub, pochodzę z Gdanska, interesuje sie głownie motoryzacja i architekturą. Trenuje Motocross i jesli komus z was zepsuje sie motocykl moge go naprawic ;) Dodatkowe umiejętności: Mechanika, Rysunek techniczny, Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Tak Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Tak Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: Tak, lecz Mama uwaza ze za duzo gram.. Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: Najwyższy czas ogarnąć dzialki... i usunąć wiele bugów zwiazanych z pracami.. Dziękuje za przeczytanie, Pozdrawiam Poms ;) Edytowane 15 Grudzień 2013 przez Poms Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artike 0 Napisano 15 Grudzień 2013 Wszystko ok :) jestem na tak. Tylko martwi mnie to że cie pierwszy raz tu widzę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MaciusSliczny Napisano 15 Grudzień 2013 Poms to stary, bardzo stary gracz.. Grał za czasów Elrosa z tego co pamiętam :3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 15 Grudzień 2013 ZAAKCEPTOWANE. Czekaj na informacje dot. kolejnego etapu rekrutacji. ZAMYKAM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach