KakaLko 0 Napisano 15 Grudzień 2013 Witam, Chciałbym kupić minecrafta orginalnego ale mam problem. Wchodze na minecraft.net, loguje sie , Buy now, Dla tego konta, PayPal ,Wszystko pięknie ładnie a wtedy pisze że Tranzakcja nieudana.Jest napisane żebym wrócił na strone handlowca i wybrał coś innego.Utworzyłem PayPala tylko do tego aby kupić minecrafta i jak narazie nic nie kupowałem przez niego. Bardzo mi zależy na pełnej wersji ale niestety nie moge jej kupić. P.S. Z nikim sie jeszcze nie kontaktowałem w tej sprawie ,ale czytałem podobny temat na tym forum o tym samym problemie i stosowałem sie to tamtych raz ale wszystko kończyło sie fiaskiem. Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KakaŁko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Capribestyja 0 Napisano 15 Grudzień 2013 Don`t panic. Jeśli dziś tworzyłeś konto na pay palu to mogła kasa utknąć. Jest weekend, wszystko idzie z opuźnieniem a zwłaszcza kasa. Jeśli do wtorku nie zadziała to dopiero zacznij panikować. Poczekaj cierpliwie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KakaLko 0 Napisano 16 Grudzień 2013 Spoko Dzięki za rade :D Napisze czy sie sprawdziła :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LostedSliczny 1 Napisano 16 Grudzień 2013 Potwierdzam :) Po wpłaceniu pieniędzy na jakieś konto w weekend (banki nie działają w weekendy) pieniądze nie dojdą od razu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KakaLko 0 Napisano 19 Grudzień 2013 Witam, Nadal nic robie wszystko co mogę ale nic nie działa ;( P.S. Może ja robie coś źle 1)Wybieram Nick [dostępny] 2)PayPal 3)Kup Minecraft 4)Loguje sie na koncie 5)klikam zapłać 6)ERROR##### ??????????? Naprawdęnwm co jest nie tak Z góry dziękuje za pomoc KakaLko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaAseph 28 Napisano 20 Grudzień 2013 Ja miałem podobny bug i to co powinieneś zrobić: 1. Potwierdź konto bankowe. 2. Przekonwertuj walutę. 3. Ustaw walutę przekonwertowaną jako główną. Mi pomogło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KakaLko 0 Napisano 25 Grudzień 2013 Witam, Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zrobiłem jak mówiłeś ,ale nadal nic (ale zobacze później bo sprawdzałem 1 dznia świąt) na PayPalu mam 21,86 €uro i nwm czy to przypadkiem nie za mało :C Wesołych Świąt KakaŁkooooooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach