LoxiXD 0 Napisano 13 Grudzień 2013 Nick w grze oraz imię: LoxiXD Łukasz Wiek : 12lat Od jak dawna gram w sieci minecraft.pl: Od dawna Komendy, które znam oraz funkcje serwera, z których potrafię korzystać: Wszystko Moje wcześniejsze doświadczenie: Byłem na innym serverze ChatModem server miał 400 slotów. Liczba godzin, które mogę spędzać na serwerze: 4h na dobę . Coś o mnie: Nazywam się Łukasz. Jestm ogarnięty i kolerzeński to tyle. Dodatkowe umiejętności: Umiem garać? Potrafię korzystać z programu do komunikacji głosowej - TeamSpeak3: Tak Posiadam mikrofon i wiem jak go używać: Tak Jestem zdrowy na umyśle, nie leczę się na żadną znaną chorobę psychiczną: tak Co zmieniłbym, a co dodałbym na serwerze: ZMIENIŁ kolory rang DODAŁ Rangi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LoxiXD 0 Napisano 14 Grudzień 2013 Czemu nie ma odp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KLIFord 120 Napisano 14 Grudzień 2013 Serio pytasz? To może ja, mimo, że jestem w innej ekipie ale Ci odpowiem. Przyszedłeś nie wiadomo skąd, jesteś nie wiadomo kim, nie zrobiłeś nic, nie napisałeś nic, grasz ledwo co (jeszcze pozaznaczane serwery które nie działają - ale tak Ty na nich grasz :D), masz za mało lat by traktować Cie poważnie, przechwalasz się, że znasz wszystko a pewnie jest to nic lub niewiele, jakieś wymyślone osiągnięcia 400 slotów i ranga chatmod?? :-D I cała reszta podania napisana jak byś miał dostać Admina a my paść na kolana :-D Chłopcze taktu i ogarnięcia Ci brakuje. Równie dobrze mógłbym Ci zamknąć ten temat, ale pozostawię jeszcze ku prześmieszkom ten temat odpowiednim moderatorom [-: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrUgulele 3 Napisano 14 Grudzień 2013 Odrzucono, Zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach