Nuk0r 43 Napisano 8 Grudzień 2013 Decyzja zapadła, dzięki za propozycje. Temat zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 8 Grudzień 2013 Creative Soundblaster 3D Sigma. Z kartą dźwiękową z zestawie jest dobry, czysty dźwięk (chociaż dla audiofila za słaby - można polepszyć używając oprogramowania Creative), dobrej jakości micro (+ fajne oprogramowanie do niego), stalowy pałąk... są wielkie, ale nawet lekkie. W Counter Strike dokładnie słychać skąd idą strzały. Micro jest odłączane. Słuchawki na początku były dla mnie strasznie niewygodne, ale na noc wsadzałem między nie książkę/obudowę karty graficznej (nie pytaj) aby je "rozciągnąć" i teraz są bardzo wygodne i nie męczą uszu po 10h na kompie. Potem to nie wiem, bo zazwyczaj chce mi się spać. Kupiłem w czerwcu za ok. 210zł z dostawą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Whiskas132 Napisano 8 Grudzień 2013 Razer Electra. Bardzo wygodne i oczywiście epicki dźwięk. :) Posiadam takowe i nie narzekam, Maja wymienny kabel, jeden do kompa drugi do telefonu z mikrofonem. Niestety mikrofon tylko działa tylko przy podłączeniu do telefonu, gdyż jack jest tylko jeden w przeciwieństwie do standardowych gdzie posiadają dwie wtyczki. Jednym słowem są bez mikrofonu do kompa, ale warto. nauszniki się dopasowują do uszu i wszystko git. Koszt to ok. 250zł. :) //bez mikro ani rusz :p ale też myślałem nad jakimiś razerami ew. steelseriesami więc jak ktoś posiada to proszę zrecenzować :) //nukr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Redux 168 Napisano 8 Grudzień 2013 Dobre słuchawki to pojęcie względne - można za 100zł, można za 1000zł - miło byłoby gdybyś podał budżet :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuk0r 43 Napisano 8 Grudzień 2013 Powiedzmy że do 400 złotych. Ważna jest wygoda i dobry dźwięk + obowiązkowo mikrofon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach