Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Nuk0r

Słuchawki.

Rekomendowane odpowiedzi

Atexor    424

Creative Soundblaster 3D Sigma. Z kartą dźwiękową z zestawie jest dobry, czysty dźwięk (chociaż dla audiofila za słaby - można polepszyć używając oprogramowania Creative), dobrej jakości micro (+ fajne oprogramowanie do niego), stalowy pałąk... są wielkie, ale nawet lekkie. W Counter Strike dokładnie słychać skąd idą strzały. Micro jest odłączane. Słuchawki na początku były dla mnie strasznie niewygodne, ale na noc wsadzałem między nie książkę/obudowę karty graficznej (nie pytaj) aby je "rozciągnąć" i teraz są bardzo wygodne i nie męczą uszu po 10h na kompie. Potem to nie wiem, bo zazwyczaj chce mi się spać. Kupiłem w czerwcu za ok. 210zł z dostawą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132
Razer Electra. Bardzo wygodne i oczywiście epicki dźwięk. :)
Posiadam takowe i nie narzekam, Maja wymienny kabel, jeden do kompa drugi do telefonu z mikrofonem. Niestety mikrofon tylko działa tylko przy podłączeniu do telefonu, gdyż jack jest tylko jeden w przeciwieństwie do standardowych gdzie posiadają dwie wtyczki. Jednym słowem są bez mikrofonu do kompa, ale warto. nauszniki się dopasowują do uszu i wszystko git. Koszt to ok. 250zł. :)

//bez mikro ani rusz :p ale też myślałem nad jakimiś razerami ew. steelseriesami więc jak ktoś posiada to proszę zrecenzować :) //nukr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Redux    168

Dobre słuchawki to pojęcie względne - można za 100zł, można za 1000zł - miło byłoby gdybyś podał budżet :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
Powiedzmy że do 400 złotych. Ważna jest wygoda i dobry dźwięk + obowiązkowo mikrofon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...