tomasz424 3 Napisano 11 Sierpień 2011 No wiec ten temat poczeka, az admini zakoncza problem lagów.Ja od razu pisze o pozwolenie na bycie kucharzem bandytów. Mozecie tez zrobic tu nabór bandytów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZooM 0 Napisano 11 Sierpień 2011 Wtedy bandyci byli by samowystarczalni. I to niemiało by sęsu.Niech bandyci rabują i z tego żyją. Bez rolników, drwali i górników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz424 3 Napisano 11 Sierpień 2011 Wtedy bandyci byli by samowystarczalni. I to niemiało by sęsu.Niech bandyci rabują i z tego żyją. Bez rolników, drwali i górników.To wyobraz se sytuacje, ze rolnicy maja w obstawie wojowników, a bandytów jest 2.Nie maja szans z wojownikami a musza cos zjesc.Chleb mozna sprzedawac im troche drozej.np 1.3 $ za 1Wtedy ida do rolnika i kupuja lub mozna w ich obazie wprowadzic handel zamienny <- BARDZO fajna rzecz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tolberti 4 Napisano 11 Sierpień 2011 Na razie mam problem z wymyśleniem sposobu żeby tylko strażnicy mogli używać zamkowego sklepu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monten98 4 Napisano 11 Sierpień 2011 Jestem na NIE.Jak to brzmi? Bandyta kucharz -_________________- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiktorpanda 4 Napisano 11 Sierpień 2011 Ja też jestem na Nie.Se chodzi bandyta... JEB!... Nie mam nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monten98 4 Napisano 11 Sierpień 2011 Ja też jestem na Nie.Se chodzi bandyta... JEB!... Nie mam nic. ja byłe na nie za kucharza a bandytę popieram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taurus97 1 Napisano 11 Sierpień 2011 Tolberti ja myślę ,żeby spróbować zamknąć sklep w pomieszczeniu i zrobić grupową blokadę na drzwi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tolberti 4 Napisano 11 Sierpień 2011 Też tak myślałem ale dużo byłoby z tym roboty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz424 3 Napisano 11 Sierpień 2011 Jestem na NIE.Jak to brzmi? Bandyta kucharz -_________________-Moze byc Przemytnik <- brzmi lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monten98 4 Napisano 11 Sierpień 2011 Ja też założyłem Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. z bandytami i się trochę bardziej rozpisałem.Lecz ja myślę trochę inaczej, bandyta działa sam, oczywiście kiedy by byli w kanałach to by się nie zarzynali co chwile. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach